IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Като за последно: 92-годишният Рупърт Мърдок се сгоди за пети път

21 март 2023 17 40

Милиардерът планира да мине под венчило с Ан Лесли Смит

Getty Images

Getty Images

Да планираш сватба на 92 години! Това се казва новина и то създадена от един от най-големите медийни магнати в света на всички времена, а именно от Рупърт Мърдок. Австралийският милиардер, който навърши 92 на 11 март, явно е решил да съчетае три празника в едно – рождения си ден, честването на Деня на свети Патрик (най-големият културен и религиозен ирландски празник, който беше на 17 март) с новия си годеж.

Крупният бизнесмен е предложил брак на 66-годишната си приятелка Ан Лесли Смит като ѝ е подарил диамантен пръстен на марката Аsscher, който лично е избрал. Бъдещият младоженец, който има четири неуспешни брака зад гърба си, разказа за предложението си следното: „Аз съм една четвърт ирландец. Затова ѝ подарих пръстена в Деня на св. Патрик в нашия дом в Ню Йорк. Бях много нервен. Страхувах се да се влюбя отново, но знаех, че това ще ми е за последно. За това се оставих на емоциите. Щастлив съм.“

Бъдещата булка е вдовица на американския кънтри певец и радио водещ Честър Смит. „За нас двамата това е дар от Бог. Срещнахме се миналия септември. Вдовица съм от 14 години. Подобно на Рупърт, съпругът ми беше бизнесмен. Работи за местни вестници, развива радио и телевизионни станции и помага за популяризирането на Univision. Така че говоря езика на Рупърт, а и с него споделяме едни и същи вярвания“, каза Ан в медийното си обръщение.

Бъдещата г-жа Мърдок допълни: „Доближаването до 70-те означава, че съм в последния етап от живота си. Мисля, че изчаках подходящия момент. Приятелите ми се радват за мен.“

Рупърт и Ан са се запознали покрай неговите лозя в района на Бел Еър, Калифорния. Ан и покойният ѝ мъж също са притежавали лозе в този регион и са се занимавали с винарски бизнес.

„Миналата година, когато имаше 200 души на моето лозе, се срещнах с нея и поговорихме малко. Две седмици по-късно ѝ се обадих“, споделя Рупърт, добавяйки още: „И двамата с нетърпение очакваме да прекараме втората половина от живота си заедно. Сватбата е в края на лятото.“ Двойката ще прекарва времето си между домовете си в Калифорния, Обединеното кралство, Монтана и Ню Йорк.

Мърдок има шест деца от първите си три брака. Пруденс Маклауд с първата си съпруга Патриша Букър, след това Елизабет и синовете Лаклан и Джеймс са от втората му съпруга Анна Ман. Той има още две дъщери – Грейс и Клоуи от третата си съпруга Уенди Денг. Четвъртата съпруга на Мърдок беше бившият супермодел Джери Хол. Двамата се разделиха миналата година.

Мърдок и

Мърдок с третата си съпруга Уенди Денг и двете им дъщери през 2019 г. Снимка: Getty

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Ivanova ( преди 1 година )
До последно се правят на интересни.Ако нямаше пари, дали щяха да го погледнат.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар