IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Алиша Кийс посрещна пролетта по бански

21 март 2023 14 30

Изпълнителката показа няколко цветни и свежи модела

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Пролетта официално дойде и някои звезди решиха да се разголят, макар времето навън все още да не предполага ходене до плажа.

Алиша Кийс е една от известните личности, които вече си оправиха багажа за летните ваканции, давайки ни ранно вдъхновение за тазгодишните ни бански. 42-годишната носителка на „Грами“ сподели видеа от скорошната си почивка, на които показа няколко свежи и ярки модела за плажа, танцувайки на фона на песента Heads High. Местоположението на певицата не е известно, но по зелените палми зад нея си личи, че тя е на много по-топло място от нас.

Кийс очевидно се забавлява далеч от натоварения и голям град, демонстрирайки забавни и цветни бански и ваканционно облекло. Тя започва видеото с тюркоазен цял бански с колан на кръста и дълги дантелени ръкави, който е допълнен с дантелена пола. След това Кийс носи бански от две части, отново в син цвят, който се показва изпод плетената ѝ рокля с дълъг ръкав. Следва дълга жълта рокля, допълнена с черен топ и ретро забрадка, оранжево горнище на бански с паднало рамо, съчетано с лилави и зелени панталони. Накрая виждаме и лилава сатенена пижама с подходящ халат, украсени с пера.

Изпълнителката отбеляза 42-ия си рожден ден през януари, публикувайки снимки по бански от друга ваканция на топло със съпруга си Касийм Дийн, познат като Swizz Beatz. Той сподели видео в социалните мрежи, с което поздрави съпругата си по случай важния ден. В клипа музикалният продуцент включи част от най-значимите моменти на Кийс през годините на фона на специално направена песен от рапъра Marv Milly.

„Честит рожден ден на прекрасната ми съпруга Алиша Кийс. Желая ти още много, много години на величие и невероятни благословии. Знаеш, че ще се забавляваме на 100%. Нека всички пожелаем един хубав рожден ден на Алиша Кийс и очаквайте с нетърпение включвания от купона“, написа Дийн в социалните мрежи.

Алиша Кийс на 41 – с костюм по актуален тренд

Алиша Кийс записа първа песен с 11-годишния си син

Алиша Кийс и Swizz Beatz ви канят в артистичния си дом в Калифорния

Кийс и съпругът ѝ се женят на брега на Средиземно море през 2010 година. Те имат и двама сина – 12-годишния Египет и 8-годишния Генезис. Според Алиша, тайната на щастливият брак се крие в намирането на време един за друг, независимо дали имате деца или не.

„Времето насаме с партньора ти е изключително ценно. Да го включите в графика си и да го превърнете в приоритет е също толкова важно, колкото останалите ежедневни задачи. Мисля, че това наистина заздравява връзката“, казва певицата миналата седмица пред Wall Street Journal.

По думите ѝ, по този начин влюбените си напомнят защо се обичат, защо са заедно и какво ценят един в друг.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари