IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Парис Хилтън, Деми Ловато и една вдъхновяваща история

26 март 2023 12 00

Тя споделя, че певицата е смела, за да разкаже какво е преживяла

БГНЕС

БГНЕС

Документалният филм на Деми Ловато вдъхновил Парис Хилтън за нейната мемоарна книга. Това призна самата риалити звезда, казвайки, че певицата е била много смела, за да разкаже пред камера какво е преживяла.

По думите на милиардерската наследница, след като през 2017-а видяла филма „Деми Ловато: Просто сложно“, разказващ за трудните моменти на 30-годишната певица, се изненадала от това с каква лекота тя говори за проблемите си. И решила, че може да направи подобно нещо, само че да излее чувствата си в четиво.

„Бях зашеметена, като останалия свят, от това колко истинска, уязвима и смела беше тя“, пише Парис в книгата си.

По думите на Парис, да види Деми по време на нейното „интензивно пътуване на себеприемане и откриване“, е било истинска мотивация.

„Завидях на това приемане. Исках това откритие за себе си“, признава тя.

Деми Ловато

Getty

Хилтън разказва за своите травми в мемоарите си

Деми Ловато, която за малко да умре заради прием на свръхдоза, има три документални филма за живота си. Това са „Деми Ловато: Бъди силна“, „Деми Ловато: Просто сложно“ и „Деми Ловато: Да танцуваш с Дявола“. Последният бе пуснат през 2021-а, след което звездата сподели, че съжалява, че ги е направила.

Провокирана от разкритията на младата звезда, Парис също говори открито за своите травми, които не са малко. В книгата тя разкрива как е направила аборт на 20, била е малтретирана сексуално на 15. Освен това сподели и как нейният секс запис повлиял на кариерата и семейството ѝ.

Тази книга беше като дневник... Сложих всичко там, толкова много наистина травматични преживявания, които преживях, особено като тийнейджър. И толкова много спомени, които не исках да си спомням – но също и много от добрите, вълнуващи моменти. Живяла съм толкова невероятен живот“, признава русокоската пред предаването Good Morning America.

„Беше толкова катарзисно и терапевтично да се откажа от толкова много неща, защото носех толкова много в себе си толкова дълго време и минах през толкова много трудни моменти. Но беше добре просто да изложа всичко това“, разказва още Парис за огромното си желание да напише книгата.

В книгата си Парис Хилтън разказва за сексуалното насилие над нея

След сина си – Парис Хилтън иска момиче

Парис Хилтън направила аборт на 22

Звездата се извини, че била расист

Междувременно в книгата Парис говори и за расистките и хомофобски обиди, които е използвала като по-млада.

„Използвала съм много лоши думи, като онази с Н. Поглеждам назад към някои от нещата, които казах в годините след като напуснах онова място и съм ужасена. Отвратена съм, защото това означава, че тези ужасни хора са влезли в главата ми“, пише тя в своите мемоари.

По думите на 42-годишния модел, нейната способност да се доверява на хората е била системно унищожена:

„... Така че сближаването с когото и да било ме накара да се почувствам уязвима. В резултат на това казвах най-лошите неща, дори на хората, които обичам най-много“.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари