IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ед Шийран разкри името и на втората си дъщеря

22 март 2023 14 50

Изпълнителят и съпругата му станаха родители за втори път преди 10 месеца

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Ед Шийран и Чери Сийборн са избрали извънземно име за втората си дъщеря.

32-годишният изпълнител го очакват доста натоварени седмици, тъй като ще бъде залят от интервюта за новия си албум и документалния филм, пуснат по Disney+. Този път Шийран е решил да не крие нищо от феновете си, разказвайки в песните и пред камера за най-трудните моменти от предходните години, включително болестта на съпругата му и психическия му срив. По думите на изпълнителя, това е най-личният и интимен албум, който някога е правил и се надява хората да харесат тази негова страна.

Ед се появи на корицата на списание Rolling Stone, където говори за малко по-щастливи неща, а именно двете си дъщерички. Той и съпругата му Чери Сийборн се радват на 2-годишната Лайра, а преди 10 месеца станаха родители и на още едно момиченце. По тяхна традиция, името на бебето не беше споделено веднага, но сега Шийран реши да задоволи любопитството на феновете. Щастливите родители са избрали името Юпитер.

Говорейки за живота у дома с три жени, Шийран сподели, че всичко е повече от прекрасно. „Толкова е прекрасно и пълноценно да имаш четиричленно семейство. На последното турне купонясвах до 7 сутринта, спях до 16:00, ставах и отивах на концерт. Но тогава бях на 26. Сега е много по-различно“, казва още изпълнителят.

Юпитер се ражда през май 2022 година, като щастливата новина беше обявена на 19 май. Тогава Шийран сподели снимка на чорапче и бебешко одеялце, за да се похвали пред феновете си. „Вече имам още една красива дъщеричка. Много сме влюбени в нея и сме на седмото небе от щастие, че семейството ни вече е четиричленно“, написа Ед под публикацията.

Макар да се опитва да пази личния си живот в дълбока тайна и досега да не е показвал дъщерите си пред света, Шийран показа любовта към новородената си дъщеря, включвайки песента Welcome to the World в специалния си албум Tour Edition. „Добре дошла на този свят/Чувам сърцето ти и оставам без думи/Просто седях в тишината и слушах този звук/На нашата любов“, пее гордият баща.

През октомври 2022 година Шийран се появи в предаването Good Morning America, където разкри, че втората му дъщеря се е родила, докато той е бил на турне. „Да, прекрасно е. Звучи като клише, което всички родители казват, но няма какво друго да кажа. Всичко е прекрасно и се наслаждавам да бъда баща на две деца“, казва още изпълнителят.

След раждането на първата си дъщеричка, Шийран сподели, че животът му напълно се е променил. Разкрива, че в момента вече не си ляга в 6 сутринта, както преди, а става в 4, за да може да се погрижи за бебето. „Имам чувството, че това е истинският живот. Прекрасно е. По-здрав съм от когато и да било. Тренирам всеки ден, прекарвам повече време у дома, записвайки музика. Да, чувствам се като човек. Хубаво е“, казва той.

Ед Шийран стана баща на второ момиче

Ед Шийран: Отслабнах, след като спрях всеки вреден навик в живота си

Принцеса Беатрис ранила Ед Шийран с меч, мениджър на изпълнителя я нарече „глупачка“

По време на втората бременност обаче семейството трябвало да премине през ужасен период, когато на Сийборн е бил открит тумор, който не можел да се лекува преди раждането. Трудният момент вдъхновява Шийран да излее сърцето и емоциите си в новия албум, за да отвори душата си към феновете.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари