IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

14 години с любовта на живота ѝ – Ема Уилис отбеляза годишнина с Брус Уилис

22 март 2023 15 00

Моделката сподели и непоказвани досега семейни кадри

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Ема Уилис и Брус Уилис празнуват 14 години от момента, в който се врекоха във вечна вярност.

Преди няколко дни моделката почете специалния ден с публикация в социалните мрежи, на която е запечатан букет с цветя, изпратен от близък приятел на семейството. Към него е прикрепена и картичка, в която е написано: „случаен акт на доброта“. Подаръкът е бил изпратен ден преди годишнината, но е бил специално направен за празника, което още повече трогнало Ема.

„Днес се отбелязват 14 години брак с най-голямата любов в живота ми. Събудих се с пълно сърце, но това, което не напускаше ума ми, беше милият жест на друг човек вчера. Исках да го споделя, защото ме вдъхнови до мозъка на костите“, написа Уилис под публикацията.

Ема, която се омъжи за Брус Уилис през 2009 година, обяснява, че е споменала за годишнината от брака си на приятелката си Джулия по време на училищно събитие в понеделник. Именно жената е изпратила букета с цветя до дома на семейството, а върху картичката е било изписано и „Честита годишнина“.

Уилис отбеляза, че тази година се замисля колко трудни могат да бъдат подобни поводи за хора, грижещи се за хора с нелечими болести. „Преди човекът до нас щеше да празнува това събитие, но сега промените в мозъка не му позволяват да го направи. И това е животът“, пише още тя. Допълва, че в такива моменти не трябва да питате болногледача как може да му помогнете, а просто трябва да му помогнете. „Този случаен акт на доброта ще остане с тях завинаги“, категорична е Уилис.

Публикацията за годишнината идва само няколко дни, след като Брус Уилис навърши 68 години в компанията на любимите си жени. В социалните мрежи се появиха снимки и видеа от празненството, на което са присъствали бившата му съпруга Деми Мур и трите им дъщери – Скаут, Талула и бременната Румър, както и Ема Уилис заедно с двете им дъщери Мейбъл и Евелин.

В понеделник Ема сподели няколко кадъра, с които обобщи празничния уикенд, за да уведоми феновете как е преминало всичко. „Той си прекара чудесно. Хареса си ябълковия пай“, написа тя в Instagram, допълвайки че Брус го очакват още положителни емоции заради годишнината.

Състоянието на Брус Уилис се влоши, актьорът вече е с деменция

Брус Уилис няма търпение да стане дядо и да се радва на внуците си

Съпругата на Брус Уилис премина обучение за деменция

Деми Мур също сподели видео от рождения ден, показвайки как цялото семейство пее „Честит рожден ден“ на Уилис и му поднасят ябълков пай с няколко свещички. „Честит рожден ден, БУ! Толкова се радвам, че празнуваме теб днес. Обичам теб и нашето семейство. Благодаря на всички за любовта и добрите пожелания – всички те бяха усетени“, написа актрисата.

От своя страна, Ема сподели видео с непоказвани досега кадри на Брус с двете им дъщери. „Той е чиста любов. Той е обичан. И ще го обичам завинаги“, написа тя в описанието. В клипа се вижда как актьорът си играе с Евелин и Мейбъл, както и споделени моменти със сегашната и бившата си съпруга и по-големите си дъщери.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари