IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Жерар Пике след раздялата с Шакира: Искам да остана верен на себе си

22 март 2023 18 00

Футболистът заяви, че няма да плаща, за да подобри имиджа си

Снимка: БГНЕС

След като се раздели с певицата Шакира, футболистът Жерар Пике получи доста критики от обществото. Стана ясно за неговите многобройни изневери, а бившата му любима изля недоволството си към него в песни, като последната BZRP Music Sessions Vol. 53 счупи 14 световни рекорда на „Гинес“.

Колумбийката дори нарече парчето химн за жените по света, като допълни, че написването на текста ѝ е помогнало да преживее по-леко тежката раздяла с бащата на децата ѝ.

В същото време бившият защитник на „Барселона“ заяви категорично, че не се вълнува от публичния си имидж. Оттеглилият се от футбола испанец бе подложен на унищожителни критики, след като заряза майката на двете си деца и се хвана с 23-годишната студентка Клара Чиа.

Въпреки това той обясни, че се чувства щастлив и че за него най-важни са децата му. В ново интервю за El Pais футболистът призна, че в момента е щастлив.

Въпреки всички негативни изявления в негова посока, той си прекарва чудесно с новата си любима Клара Чиа.

„Много съм щастлив. В живота ми настъпиха промени и успях да запазя щастието си“, каза Пике в интервю с репортери.

Най-важното за Жерар е да остане верен на себе си и никога да не изневерява на принципите си. В момента не съжалява.

„В деня, в който умра, ще погледна назад и се надявам да осъзная, че съм направил всичко, което исках. Искам да съм верен на себе си. Няма да харча пари за изчистване на имиджа си“, добави играчът.

Той допълни, че за него са важни хората, които обичат и децата му. „Нищо не ме прави така щастлив, както това да направя синовете си щастливи“, каза още Пике и добави, че е фокусиран върху това и се надява да е направил всичко, което е искал.

Припомняме, че Жерар Пике и Шакира се разделиха в началото на юни миналата година. Футболистът и певицата бяха заедно близо 12 години, но нямаха официален брак.

Двамата имат две деца – 9-годишния Милан и 6-годишния Саша. Причината за раздялата на звездите е изневяра от страна на футболиста на „Барселона“, както и финансови разногласия.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари