IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Любов ли беше: Принц Хари може да подари остров на Меган Маркъл

23 март 2023 11 00

Двамата скоро ще имат годишнина от сватбата си

Снимка: БГНЕС

Принц Хари и Меган Маркъл скоро ще отбележат 5 години от сватбата си. По този повод херцогът на Съсекс иска да направи на любимата си много специален подарък. Говори се, че той ще ѝ подари цял остров, съобщава nowtolove.com.

Според източник, принц Хари иска да придобие остров Мустик, който е част от Малките Антили, известни още като Гренадини. На него живеят около 500 души. Туристите вярват, че именно на Mustique хората могат да намерят наистина райско удоволствие.

Островът впечатлява с гледките си, кралски особи и известни личности от цял свят като Елизабет Хърли, Хю Грант, Кейт Мос и много други обичат да релаксират там. Сега обаче това специално място може да принадлежи само на Меган Маркъл.

Известно е, че на острова има вила, наречена Jolies Eaux, която е построена преди няколко години за пралелята на принц Хари, принцеса Маргарет.

Къщата е подарена на сестрата на Елизабет II през 50-те години за нейната сватба. Няколко години по-късно имението е наследено от нейния син Дейвид Линли. И в края на века островът е продаден на частно лице. Това обаче не попречи на членовете на кралското семейство да посещават райското място отново и отново. Кейт Мидълтън и принц Уилям също обичат да почиват на Мустик.

И докато Хари се занимава с възможността да зарадва съпругата си, двамата още не са отговорили дали ще присъстват на коронацията на Чарлз III. Заговори се, че те ще направят това, само при условие, че се появят на балкона на Бъкингамския дворец с останалите членове на кралското семейство, въпреки че те доброволно решиха да се откажат от кралските си задължения.

Също така Меган Маркъл и принц Хари отново бяха призовани да спрат атаките срещу роднините си във Великобритания и да нетиражират лични оплаквания и твърдения в пресата. Този път коментарът е на експерта Едуард Корам-Джеймс, който професионално се занимава с изграждане на репутация и лична марка.

Говорителят твърди, че херцогът и херцогинята на Съсекс рискуват с поведението си да загубят както на професионално, така и на лично ниво. Експертът каза, че Меган и Хари вече могат да бъдат сравнени с „героите на риалити шоуто“.

Едуард Корам-Джеймс вярва, че двойката трябва да се съсредоточи върху производството на некралско съдържание.

„В противен случай те рискуват да се превърнат в риалити герои, които разчитат на клюки и скандали, за да останат актуални. Това ги отвлича от желанието да се занимават сериозно с правенето на филми“, заключи експертът.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари