IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Сватбени камбани за Дилън Спраус и Барбара Палвин

22 март 2023 17 50

Красивият актьор и унгарският супермодел са се сгодили след 5-годишна връзка

Getty Images

Getty Images

Според най-новите информации 30-годишният Дилън Спраус се е сгодил за 29-годишната си приятелка Барбара Палвин. Според Entertainment Tonight, красивият унгарски модел от няколко седмици носи годежен пръстен.

Източник, близък до актьора на Disney Channel, казва следното: „Дилън и Барбара са сгодени. Те се хвалят с пръстена ѝ на всички и са толкова щастливи. Те винаги са били много влюбени един в друг, а сега са дори по-щастливи от обикновено. И двамата нямат търпение да започнат тази нова глава от живота си заедно“.

Дилън стана известен още като дете със сериала „Лудориите на Зак и Коди“, в който участваше заедно със своя брат близнак – Коул Спраус. Колкото до родената в Будапеща синеока брюнетка, тя нашумя в модния свят преди около 10 години, като беше модел на Sports Illustrated, както и ангел на Victoria's Secret, а към днешна дата е лице на бранда Armani Beauty. Модните специалисти я описват като смесица между Наталия Водянова и Брук Шийлдс.

В началото на март двойката присъства на филмовия фестивал Mammoth, където Барбара за първи път беше забелязана да носи специално бижу на безименния си пръст, което много приличаше на годежен пръстен. Въпреки че говорителите на двете звезди не потвърдиха новината, тогава очевидец на събитието каза, че отношенията им изглеждат в пълен възход. „Барбара и Дилън изглеждат толкова щастливи и в комфорт заедно. През целия уикенд по време на филмовия фестивал Mammoth и двамата бяха в страхотно настроение.“

Дилън, за разлика от брат си Коуди, който е звезда на сериала „Ривърдейл“, си беше взел известна почивка от актьорската професия (след края на сериала им „Зак и Коди“), като се завърна в киното преди три години с ролята си в тийн хита „След сблъсъка“. Скоро пък ще можем да го гледаме във филмите The Duel и Beautiful Disaster.

30-годишният хубавец и годеницата му се запознават през 2018 г., като преди да излязат на среща за първи път, си пишат в продължение на шест месеца. Още след първата си среща обаче двамата разбират, че са родени един за друг и заживяват в нейния апартамент в Бруклин, Ню Йорк. Те от години са в светлините на прожекторите като не крият връзката си, дори напротив – приемат общи работни ангажименти, най-често модни.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари