IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Салма Хайек събира тен в пустинята Вади Рум

22 март 2023 14 30

Актрисата е на почивка с Франсоа-Анри Пино

БГНЕС

БГНЕС

Салма Хайек прави слънчеви бани на уникално място. След Оскари 2023, холивудската звезда замина на почивка със съпруга си. Двамата се отбелязаха от популярна за много звезди дестинация – Йордания.

„Вдишвайки магията на Йордания“, написа актрисата в Instagram, където сподели снимки от своята разходка.

Хайек позира на фона на слънчевите лъчи в пустинната долина Вади Рум.

56-годишната звезда се е снимала без грим, почивайки си, с обикновена жилетка, върху която е наметнала тъмен шал.

Снимките на Салма са направени от нейния съпруг Франсоа-Анри Пино. След натоварения си график около церемониите за Оскари 2023 и Златните глобуси, актрисата най-сетне е успяла да намери свободно време и да му обърне повече внимание.

Салма Хайек и дъщеря ѝ Валентина приковаха погледите с допълващи се тоалети

От Париж с любов: Салма Хайек, Дуа Липа и Роузи Хънтингтън-Уайтли за Saint Laurent

Семеен стил – Салма Хайек с дъщерите си на Седмицата на модата в Милано

Много от последователите на Хайек ѝ пожелаха приятно изкарване в Йордания.

По-рано тази седмица друга звезда сподели, че е разгледала най-големите забележителности на Йордания. Става дума за известната американска водеща Опра Уинфри, която бе придружавана от своя приятелка.

Актрисата показа как си похапва след Оскарите

Междувременно клип на Салма Хайек, направен непосредствено след бляскавата церемония по раздаване на кино наградите, набира все повече популярност. След като мина по новия килим заедно с дъщеря си Валентина, актрисата показа, че нищо човешко не ѝ е чуждо.

С чувство за хумор звездата сподели, че макар да иска да поддържа лъскавата си визия, гладът е на първо място. Ето защо, веднага след като се прибрала от събитието, тя е отишла в кухнята, за да похапне нещо вкусно.

Клипът показва Хайек в една друга светлина – тя яде месо с пръсти, с разкопчана на гърба рокля, за да се чувства по-комфортно.

Много от феновете на Салма споделиха, че нейното видео е идеално за графата „Очаквания и реалност“, в която попадат много клипове и снимки на известни личности и популярни инфлуенсъри.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари