IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джеси Джей с послание към неродения си син: Нямам търпение да те видя

23 март 2023 17 40

Изпълнителката съвсем скоро ще роди първото си дете

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Джеси Джей изживява всеки един радостен миг от първата си бременност.

Макар че все още не е станала майка официално, изпълнителката реши да почете Деня на майката във Великобритания, който е различен от този в останалия свят. Причината е, че той се влияе от Великден и се празнува неделята три седмици преди Възкресението. Този път празникът се падна на 19 март и Джей не пропусна да го отбележи, публикувайки мило послание към нероденото си дете.

„Ти. Благодаря ти, че дойде при мен. Благодаря ти, че повярва, че тялото ми може да те пази. Благодаря ти, че ми даваш най-ценното преживяване досега и ще ми предоставиш най-важната роля, която ще изиграя в целия си живот. Обичам те толкова силно, че не мога да го опиша. Аз съм твоя завинаги. Нямам търпение да те видя и да видя тази усмивка в истинския живот“, написа бъдещата майка в социалните мрежи.

За първи път Джей призна, че детето е от сегашния ѝ приятел Сафир Колман. Преди това имаше слухове, че изпълнителката е забременяла преди началото на връзката си с 39-годишния баскетболист, но те бяха опровергани от посланието ѝ под сонограмната снимка. „Обичам баща ти толкова много, ти нямаше да си напът, ако не беше той“, пише още Джей. Изпълнителката заяви, че приятелят ѝ е най-търпеливият, спокоен и красив мъж. „Ти ще го заобичаш още повече, когато се видите“.

В публикацията беше включен и черен надпис на бяла стена, който гласи: „Обичам те и искам да бъда най-добрата своя версия заради теб“. Джей също така публикува и видео, на което пее по време на концерта си в Лондон миналия месец и нежно държи наедрялото си коремче. Въпреки напредналата бременност, звездата реши да не спира с обещаните изпълнения и ще се качва на сцената докато лекарите ѝ разрешават.

През януари Джеси обяви в социалните мрежи, че очаква първото си дете. Тя написа, че изпитва смесени емоции, като е едновременно щастлива и уплашена от бъдещето. В публикуваното видео бяха включени първите месеци от бременността, като положителния тест, сутрешните гадения и прогресивното уголемяване на корема.

Месец по-късно стана ясно, че Джей и Колман очакват момченце. Във видео, на което изпълнителката е с бял халат и се подготвя за наградите BRIT, тя пее на нероденото си бебе и го поздравява с новия си сингъл. „Откакто написах тази песен и я пуснах, той се движи като луд... така че мисля, че тази песен е много важна. О, да, ще си имам момче“, написа звездата.

Бременността идва, след като през август 2022 година Джеси обяви, че година по-рано е претърпяла аборт. Тя заяви, че девет месеца след тъжното събитие тъгата все още е огромна и я обзема изневиделица. „Знам, че е нормално да имам дни на пълна тъга и да изпитам всички чувства, които са се трупали – добри и лоши“, написа тогава изпълнителката.

Щастие: Джеси Джей очаква бебе

Джеси Джей призна, че се чувствала самотна след спонтанния аборт

Джеси Джей призна, че е претърпяла аборт

Джей обясни, че тъгата не идва всеки ден и много добре знае, че може да я победи сама и обикновено го прави, но е избрала да говори, защото има хиляди хора по света в нейната ситуация, които имат нужда от подкрепа.

Сега изпълнителката с нетърпение чака следващия Ден на майката, когато ще може да празнува с детето си.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари