IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Адам Сандлър дразнел Дженифър Анистън за гаджетата ѝ

23 март 2023 14 40

Актрисата споделя, че обича да се грижи за него

БГНЕС

БГНЕС

Адам Сандлър бил критичен към любовния живот на Дженифър Анистън. В интервю за Джими Фалън, тя сподели, че нейният колега непрекъснато я дразни за гаджетата.

„Какво правиш? Какво ти става?“, казвал винаги комедийният актьор, коментирайки връзките на своята колежка, с която си партнира в „Мистериозно убийство 2“. По нейните думи, той рядко пропуска да се изкаже по този начин за мъжете, с които излиза тя.

Анистън посочва, че Сандлър е много талантлив и заслужава наградата „Марк Твен“, която наскоро получи заради своя неподправен хумор. И добави, че много обича своя колега и гледа да се грижи за него, когато той има нужда.

Дженифър е много близка с Адам

„Той е толкова ангажиран да се грижи за всички останали, което наистина прави, и не се грижи за себе си. Съжалявам, че го казвам по националната телевизия, Адам, но трябва да знаете това“, казва тя.

Звездата от сериала „Приятели“ добавя, че с удоволствие приготвя вкусни смутита за своя колега и близък приятел, когато си почиват между снимките.

Анистън и Сандлър участваха в „Жена назаем“ през 2011-а. След това се събраха отново за снимките на „Мистериозно убийство“ през 2019 г. И ето че в края на март ще ги гледаме в продължението, което ще се излъчи по Netflix.

Ник (Сандлър) и Одри (Анистън) са частни детективи на пълен работен ден. Получавайки покана за важна сватба, те отиват на частен остров, където с тях се случват разни забавни неща. Но преди да заминат на топло, двамата пристигат в Париж – по нестандартен начин.

Щастливи заедно: Адам Сандлър и зашеметяващата му съпруга Джаки на червения килим

Цялото семейство Сандлър в общ филм

Дженифър Анистън се събра с Адам Сандлър

„Когато се срещнете отново с нас, не се справяме толкова добре. И като ни канят на прекрасна сватба на някой прекрасен човек, казваме: „Имаме нужда от почивка, имаме нужда от почивка“. И там се случват нашите грешки“, обяснява актрисата за ролите на двамата в комедията.

За още новини от света на звездите – последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

КоментариКоментари