IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Жизел Бюндхен за новия си приятел: Той е човек, на когото се възхищавам и вярвам

23 март 2023 14 30

За първи път моделката говори за треньора по жиу-жицу – Хоаким Валенте

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Жизел Бюндхен най-накрая реши да вдигне леко завесата и да сподели повече детайли за новата си връзка с Хоаким Валенте.

За романтични отношения между супермодела и треньора по жиу-жицу се заговори преди няколко месеца, но досега двамата не бяха коментирали темата. Сега Жизел застава на корицата на Vanity Fair за април, а в интервюто говори повече за развода си с Том Брейди, каква е причината за раздялата им, в какви отношения са в момента, както и какво се случва с Хоаким Валенте, с когото вече няколко пъти бе забелязвана на почивка.

Отговорът на въпросите относно треньора бяха леко мъгляви, но все пак темата не беше категорично отбягвана, както досега. По думите на Жизел, в момента всеки се опитва да я свърже с много мъже, защото излиза от развод. Тя обаче не отрече слуховете за нова любов в живота си, като сподели много мили думи за Валенте и неговите братя, с които се познава добре.

„Благодарна съм, че познавам и тримата, защото те помогнаха не само на мен, но и на децата ми, като всички станахме много добри приятели, особено с Хоаким. Той е нашият учител и най-важното –той е човек, на когото се възхищавам и вярвам. Хубаво е да има такава енергия около мен и децата ми“, казва Бюндхен.

Жизел се сближи с Валенте и двамата му братя Педро и Гуи, когато води 13-годишния си син Бенджамин в залата им за бойни изкуства в Маями. Самата тя се записва на уроците по жиу-жицу, които още повече я свързват с мъжете в залата. Дъщеря ѝ Вивиан, както и доведеният ѝ син Джак също понякога посещават сесиите, като всички се учат как да се защитават от потенциални опасности.

„Те са прекрасни хора. Създали са едно безопасно място“, казва Бюндхен. Допълва, че тримата братя са истински сенсеи, които учат нея и децата ѝ на много различни бойни движения, както и на повече достойнство и ценности, когато става въпрос за истинския живот.

Жизел за първи път беше забелязана в компанията на Валенте през ноември миналата година, когато двамата посетиха провинция в Коста Рика. Това се случи само два месеца след развода между моделката и Том Брейди. Към Валенте и Бюндхен се присъединиха и децата на вече бившите съпрузи, както и други хора, включително и един от учителите на Вивиан и Бенджамин. По това време обаче източник категорично отрече за романтични взаимоотношения между Жизел и Хоаким.

В началото на тази година изявленията на близки до двойката се промениха, като вътрешен човек споделя пред списание People, че моделката и треньорът имат много близка връзка. „Жизел обожава и вярва на Хоаким и прекарва много време с него, но засега не мисля, че е нещо сериозно. Те имат много дълбока връзка и той е учител на децата ѝ. Дали това ще се превърне в нещо повече, остава да разберем“, казва източникът.

Жизел Бюндхен отново се появи с треньора, спряган за нейно гадже

Златната Жизел Бюндхен с първа изява след развода

Свеж старт: Жизел Бюндхен вече има нов мъж в живота си

Жизел беше забелязана в компанията на Валенте и миналата седмица, отново в Коста Рика, само месец след като пътува до Бразилия за ежегодния карнавал в Рио. По време на разходката им в Централна Америка, моделката и треньорът бяха ежедневно облечени, като Бюндхен показа стегнатото си тяло, носейки бански без презрамки и сива пола. Валенте, от своя страна, облече зелени шорти и тъмносиня тениска.

Миналата година Жизел сподели видео с треньора си, обявявайки че се чувства много по-силна, след като е започнала тренировки с него.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари