IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Заради имиджа – Меган Маркъл може да пусне отново своя блог

24 март 2023 10 40

Това смята брандинг експерт по повод слуховете

БГНЕС

БГНЕС

Меган Маркъл може да върне отново лайфстайл блога си The Tig. Чрез този ход тя ще може да контролира по-лесно своя публичен имидж. Това твърди брандинг експертът Джордан Джеймс.

По данни на близки на съпругата на принц Хари, тя все повече харесва идеята да пише пак в личния си сайт, който имаше преди да се запознае и омъжи за наследника на британската корона.

Блогът на Меган не е активен от 5 години

Когато започнала да излиза с по-малкия син на Чарлз, Маркъл едва ли се е замисляла за това, че един ден ще се съобразява с кралския протокол. Именно заради него през 2017-а тя трябваше да прекъсне поддържането на своя блог. И престана да ползва личния си профил в Instagram. Тази пролет се заговори, че тя смята да съживи идеята за своето местенце, в което споделяше любопитни подробности за живота си.

Смята се, че 41-годишната звезда ще предлага идеи за вкусна храна, интересни пътувания, съвети за здравето и отговорното родителство. И разбира се – да вдъхновява последователите си за нови модни находки.

Чрез новото си начинание Меган ще се опита да подобри постепенно имиджа си. Това тя вече е започнала със създаването на своята фондация и инициативите, които подкрепя.

Може ли Маркъл да се провали заради блога?

Джордан Джеймс, основател на Unlockd PR, е категоричен, че тя вероятно е планирала всяка една стъпка много добре, за да има успех.

„Ако е изпълнено правилно – което означава, че всяко действие е с внимателна предварителна мисъл и обмисляне – вярвам, че има всички шансове любимото лайфстайл издание на Меган Маркъл не само да популяризира заглавия, но и да процъфтява още веднъж“, казва брандинг експертът, цитиран от Express.

Мъжът се надява, че чрез блога Меган ще успее да контролира публичния си имидж. По думите му, за да спечели хората на своя страна, тя трябва да се ангажира с тях още от самото начало. Това може да стане чрез споделяне на смислени и интересни истории, към които биха проявили интерес те.

Меган Маркъл споделя своя рецепта за торта в готварска книга

Любов ли беше: Принц Хари може да подари остров на Меган Маркъл

Принц Хари и Меган Маркъл с условие за коронацията – да са на балкона на Бъкингамския дворец

Меган критикува някои ограничения, въведени в кралския двор

По-рано половинката на принц Хари се оплака, че едва ли не, за да пусне снимка на детето си в интернет, трябва да стигне до Кралската рота, което е абсурдно.

„Защо бих дала снимка на моето дете на хората, които наричат децата ми с думата започваща с Н, преди да мога да я споделя с хората, които обичат детето ми?“, попита тя, давайки интервю за The Cut.

„Вие ми кажете какъв смисъл има това и тогава аз ще играя тази игра“, обяснява още тя.

Меган Маркъл

Getty

Междувременно кралски експерти пишат, че ако Меган Маркъл пусне блога си, ще възобнови и коментарите за Кейт Мидълтън, с която все още не се разбира твърде много.

За още новини от света на британския кралски двор последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари