IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какво рискуват с поведението си принц Хари и Меган Маркъл?

24 март 2023 10 50

Те може да повторят грешките на Едуард VIII и Уолис Симпсън, които бяха изгонени от кралското семейство

Какво рискуват с поведението си принц Хари и Меган Маркъл?

Принц Хари и Меган Маркъл рискуват да повторят грешките на Едуард VIII и Уолис Симпсън, които бяха изгонени от кралското семейство.

Кралският експерт и писател Том Куин отбеляза приликите между двете кралски двойки: Едуард VIII, който абдикира през 1936 г. поради съмнителен брак с два пъти разведената светска дама Уолис Симпсън, и принц Хари, който подаде оставка от кралските си правомощия, малко след като се ожени за „простонародна“ смесена кръв – Меган Маркъл.

Куин предупреди херцозите на Съсекс, че лесно могат да повторят трудния път на своите предшественици.

Всяка поява на принц Хари и Меган Маркъл в медийното пространство, според експерта, по един или друг начин е свързана с миналото им в британския двор: било то документален филм на Netflix, издаването на мемоарите Spare или множество интервюта на херцога на Съсекс като част от промоционалната кампания на книгата.

И всички те са обединени от една тема – „колко зле са се отнасяли с тях.“ Том Куин добави, че на обществеността скоро ще ѝ омръзне да слуша постоянните оплаквания на Хари и Меган.

„Какво ще правите, когато вече не можете да правите филми и интервюта за това колко зле са се отнасяли към вас? Страхувам се, че Хари ще стане Едуард VIII, а Меган – г-жа Симпсън“, предполага експертът.

Всъщност Меган Маркъл и принц Хари все още получават добро отношение от страна на двореца. Двамата са поканени в Уестминстърското абатство, където ще се състои коронацията на Чарлз III.

Херцозите на Съсекс още не са дали окончателен отговор, но се заговори, че те биха се съгласили да са част от тържественото събитие, само ако им дадат възможност да се качат на балкона на Бъкингамския дворец с останалите членове на кралското семейство, въпреки че самите те са се отказали от задълженията си като кралски особи.

Говори се също така, че Меган Маркъл изобщо не иска да пропуска възможността да напомни на света за себе си. Според запознати съпругата на принц Хари няма търпение да присъства на тържеството.

Експертът Джошуа Ром смята, че появата на двойката на събитието ще окаже положително влияние върху тяхната популярност. Освен това, според него, Меган възнамерява да събере нов материал по време на коронацията за своите мемоари, които ще започне да пише в близко бъдеще. Ето защо това посещение е толкова полезно за нея.

Заслужава да се отбележи, че напоследък популярността на принц Хари и Меган бързо пада. Според проучване, проведено от седмичното списание Newsweek, американците са започнали да се отнасят към двойката по-зле отколкото към принц Андрю след публикуването на мемоарите на най-малкия син на монарха под заглавието Spare.

В книгата херцогът на Съсекс критикува живота в кралското семейство и разкрива интимни подробности от живота си, за които дори самите читатели се изчервяват повече от автора.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари