IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Крис Мартин от Coldplay разкри, че яде само веднъж на ден

27 март 2023 10 40

Певецът се засрамил от факта, че 73-годишният Брус Спрингстийн е в по-добра форма от него

Getty Images

Getty Images

Бившият съпруг на холивудската звезда Гуинет Полтроу – Крис Мартин заяви, че яде само веднъж на ден. 46-годишният вокал на британската група Coldplay сподели в подкаста на Конан О'Брайън „Нуждае се от приятел“, че миналата година се е засрамил от факта, че 73-годишният Брус Спрингстийн е в по-добра форма от него и е решил да вземе мерки.
Певецът, който от пет години има връзка с актрисата от еротичната трилогия „Петдесет нюанса сиво“ Дакота Джонсън, каза, че е намалил яденето си, след като е забелязал колко добре изглежда Брус. След това съпругата на Спрингстийн му разкрила, че той се храни само веднъж на ден и Мартин решил да направи същото.

На въпроса на О'Брайън дали наскоро е вечерял с големи звезди, Крис заяви на водещия, че „вече не вечеря“, тъй като е спрял да консумира храна след 16:00 часа – нещо, което е получил като съвет от колегата си музикант Брус.

„Всъщност спирам да ям в четири часа следобед. Научих това докато обядвах с Брус Спрингстийн“, каза Мартин, добавяйки, че е бил изумен от стегнатото тяло на Брус и е решил да го попита как се поддържа такава страхотна форма след 70-годишна възраст. Миналото лято двамата музиканти са обядвали заедно, а след това са участвали на концерт във Филаделфия, Пенсилвания. Имено тогава Брус споделил своя хранителен режим на Крис.

Тогава си казах: „Брус изглежда дори в по-добра форма от мен.“ Пати – съпругата на Брус, ми каза, че той яде само веднъж на ден. Казах си: „Е, ето това е следващото ми предизвикателство“, каза Крис.

брус спрингстийн

Освен това Мартин се пошегува, че единственото му хранене за деня обикновено е „биволско месо със стероиден сос“. Още през 2021 г. певецът призна, че е готвил само два пъти през предходните 10 години – и разкри, че и двата пъти е подпалил кухнята. Той разкри пред BBC Radio 2: „Не съм добър готвач. Готвих два пъти през последните 10 години и двата пъти дойде пожарната. Като вторият път пожарникарите ме попитаха: „Пак ли си готвил?“

Крис разкри още, че единият пожар е станал, защото е сложил да вари паста, но се е разсеял и отишъл да работи върху една песен.“

Мартин сподели още, че преди време е спазвал диетата 6:1, която включва хранене шест дни в седмицата и гладуване на седмия ден, в който може да се консумира само вода.

Крис отпразнува 46-ия си рожден ден по-рано този месец, а бившата му съпруга Гуинет го нарече „най-милия баща и приятел“ в пост в Instagram, с който всъщност поздрави бащата на двете си деца Епъл и Моузес. Двете звезди се ожениха през 2003 г., но се разведоха през 2016 г. Бившата двойка шокира феновете си, когато обяви, че се разделят в публикация на уебсайта на Полтроу GOOP, озаглавена „Съзнателно се разединяваме“. Този термин, означаващ „раздяла“ дълго време беше коментиран и дори подиграван в медиите. Впоследствие Гуинет сподели, че сама е измислила словосъчетанието, в опит да направи бъдещия си развод по-малко травмиращ.

 

 

В крайна сметка обаче, Крис и Гуинет наистина си останаха близки приятели и дори ходят заедно на почивки с новия съпруг на актрисата – Брад Фалчук и половинката на Мартин – Дакота (дъщерята на Мелани Грифит и Дон Джонсън).

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари