IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зодиите, които съдят партньора си въз основа на миналите му връзки

24 март 2023 17 30

А това може да бъде пагубно за новата любов

Istock

Istock

Всяка връзка изисква ново начало, за да процъфти. Но някои зодии се фокусират върху миналото на партньора си повече от необходимото, въпреки че знаят колко пагубно може да бъде това.

Въпреки че да загърбиш миналото не е толкова лесно, оставянето му там, където му е мястото, е изключително важно, особено когато започвате нова любовна връзка. Докато повечето хора не се притесняват от това какъв е бил техният партньор в предишните си връзки, някои са силно фокусирани върху романтичната история на своя партньор. Всъщност те винаги дават присъди или са много любознателни, когато става дума за отминалите години на техния спътник. Тъй като често не успяват да дадат ново начало на връзката си, нездравословните мисли, които нахлуват в съзнанието им, могат дори да доведат до токсично или обидно поведение.

Според астрологията, има няколко зодиакални знаци, които преценяват личността на своята половинка на база на миналите ѝ връзки.

Везни

Везните се стремят упорито да поддържат баланс във връзката си, но са много любопитни и се опитват да накарат партньора си да им сподели всеки малък детайл от предишните си романтични отношения. В същото време хората от този знак са склонни да стават критични към миналото на партньора си и да оценяват поведението му от онова време по пасивно-агресивен начин, особено грешките му. Те няма да му кажат нищо директно; вместо това ще започнат да се държат странно и да му подхвърлят някои намеци и препратки към ситуацията в предишната му връзка. В резултат на това те могат да започнат да се държат като сноби и да демонстрират чувство за превъзходство.

Близнаци

Въпреки че Близнаците са пълни с живот и могат да създават ежедневна радост в душата ви, техният супер хаотичен ум и критична природа могат да ги превърнат в супер досадни, когато се стигне до темата за предишния ви романтичен партньор. След като научат за вашето минало, те ще започнат да ви хвърлят осъдителни погледи, дори може да използват подигравки за случилото се в по-ранни времена. Близнаците са склонни да ревнуват от миналото на партньора си и имат склонността да нараняват любимия си като неволно започнат да правят паралели между „сега“ и „преди“ и да се сравняват с бившата половинка на своя спътник.

Овен

Личностите от тази огнена зодия ще се опитат да разберат всички клюки, свързани с предишната връзка на настоящия си любим. Те дори могат да станат обсебени от подобни дискусии за ексгаджето на половинката си, но често си създават по-скоро погрешна представа за миналото на своя партньор. Освен това Овните са склонни да обсъждат тази тема със приятелите си и да разкриват лична информация за своя партньор и миналото му. Овните също така имат навик да правят предположения за отношенията на своя любим с бившия му партньор. Те често са готови да дават присъди на половинката си относно нейните отдавна забравени грешки и винаги го правят по време на кавги.

Дева

Като най-подреденият знак на зодиака, Девите носят вроден потенциал да критикуват, а това почти винаги вреди на връзката им, вместо да ѝ донесе нещо добро. Девите са перфекционисти и гледат да съберат максимално много подробности за предишната връзка на своя партньор, за да разберат какъв точно любовник е бил той, доколко могат да му се доверят и какъв е потенциалът му за сериозни отношения. Те внимателно ще обмислят всичките грешки, допуснати от половинката им в миналото в романтичен план. Като цяло Девите трудно могат да приемат любовното минало на своя спътник, без да се дразнят от нещо.

За още новини от света на зодиите, звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари