IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бруклин Бекъм с нова татуировка в чест на Никола, този път си нарисува цялото ѝ лице

24 март 2023 15 00

Любов ли бе, да я опишеш

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Бруклин Бекъм не може да скрие любовта си към Никола Пелц, която буквално е изрисувана върху тялото му.

24-годишният син на Дейвид и Виктория Бекъм се похвали с нова огромна татуировка в чест на съпругата си, която е поставил на едното си рамо. Този път Бруклин не е пестил мастило и е нарисувал цял бюст на Никола, включително и дългата ѝ коса, плътни устни и дори оформените ѝ със спирала мигли.

Разкривайки че има между 80 и 100 татуировки, Бекъм каза пред водещата Дженифър Хъдсън, че последната рисунка, която си е направил, е именно лицето на Никола. Тогава изпълнителката помоли начинаещия готвач да покаже произведението пред камерите, а той с охота вдигна ръкава си и разкри крайния резултат. Миналия месец Бруклин заяви в интервю, че има над 20 татуировки, посветени на любимата си, включително и една на очите ѝ върху гърба си.

По време на участието си в шоуто на Дженифър Хъдсън, фотографът разкри и защо е решил да вземе фамилията на Никола, представяйки се пред света като Бруклин Пелц Бекъм. „Това беше моя идея, защото исках да почета фамилията на семейството ѝ. И си помислих, че ще е много красиво, когато си имаме малки Пелц Бекъм, тичащи у дома“, каза още Бруклин.

На въпроса относно дали е готов за семейство, Бекъм бе категоричен, че иска толкова деца, колкото Никола е съгласна да роди. „Искам много, но очевидно всичко зависи от нея“, допълни той под бурните аплодисменти на публиката.

Пелц Бекъм говори за желанието си да стане баща и пред списание People през ноември. Той заяви, че може да има деца още сега, но тази стъпка изцяло зависи от съпругата му. „Винаги съм искал много деца и е нещо, което нямам търпение да направя. Баща ми беше млад, когато аз съм се родил. Той е бил на 23, аз съм на 24. Много искам да бъда млад татко“, казва Бруклин.

Никола Пелц се омъжва за любимия си през април 2022 година на звездна церемония във фамилната ѝ къща в Палм Бийч. Източник споделя, че сред гостите са били Мел Си от Spice Girls, Винъс и Серина Уилямс, Джордана Брустър, Гордан Рамзи и Ева Лонгория.

Новоизлюпеният готвач Бруклин Бекъм готви сурово говеждо в стил Мишлен

Момчето на мама – Бруклин Бекъм с нов татус

В конфликта със семейството: Бруклин Бекъм взе страната на съпругата си

В интервю за Cosmopolitan миналия месец, Никола сподели, че Бруклин постоянно ѝ е казвал, че няма търпение да се ожени за нея, когато двамата все още били гаджета. Мечтата му се сбъдва три години по-късно и сега е време за семейство.

За още новини от света на звездите – последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари