IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Принцът и принцесата на Монако проговориха за слуховете за развод

24 март 2023 18 00

Шарлийн е дистанцирана от съпруга си

БГНЕС

БГНЕС

Принцът и принцесата на Монако разкриха дали се развеждат. През последните няколко месеца неведнъж се говореше, че двамата са дистанцирани и може да сложат край на отношенията си. Но след подробен материал в известно френско издание, те настояха да пуснат специално изявление.

От пресцентъра на двореца споделиха, че отричат злонамерените слухове, разпространявани от френското списание Royauté. И добавиха, че слуховете за развод, разпространени от него, са „напълно неоснователни“.

До споделяне на позицията за брака на принц Албер Втори и принцеса Шарлийн се стигна след като близо седмица различни издания многократно подклаждаха твърденията, че крахът в двойката вече е факт.

„Моля, не обръщайте внимание на тази статия, която е напълно неоснователна“, категоричен бе говорител на двореца.

Припомняме, че монакската принцеса сама даде повод за слухове, след като не поздрави по никакъв начин мъжа си в социалните мрежи. Той от своя страна наблегна на това колко е важно семейството му в последното си интервю. И с това озадачи някои, че нещо не е наред.

Принцеса Шарлийн,

БГНЕС

Албер и Шарлийн са женени от почти 12 години

Припомняме, че принцът на Монако сключи брак през юли 2011 г. Още тогава Шарлийн бе наречена Тъжната принцеса – заради студената физиономия, която показва през по-голямата част от тържеството. Според някои издания, тя се е опитала да избяга малко преди церемонията, като основната причина за това не е ясна.

На 10 декември 2014 г. двойката посреща своите наследници – близнаците Габриела и Жак. Макар че момченцето проплаква след момичето, то е наследник на трона, тъй като короната в Монако се предава на мъжа по първородство.

Принц Албер е горд с принцеса Шарлийн за победата ѝ в най-трудната година

Принц Албер и принцеса Шарлийн празнуват 11 години брак

Принц Албер ще плаща на жена си по 12 милиона евро на година

Принцът има извънбрачни забежки

Смята се, че бракът на принца и принцесата на Монако е един голям договор, преподписван през годините. Освен това не е тайна, че преди да се ожени, Албер II е имал доста забежки, от които се сдобива с извънбрачни наследници.

Джазмин Грейс Грималди, родена през 1992 г., е първото дете на принца. То е с агента по недвижими имоти Тамара Ротоло. Той обаче я признава за своя кръв едва през 2006 г., когато тя е на 16 години.

През май 2005 г. Албер също потвърди, че е биологичен баща на Александър Грималди-Косте. Момчето е син на бивша стюардеса от френските авиолинии. То е родено през 2003 г. и поддържа връзка с доведените си братя и сестри.

След като по време на пандемията принцеса Шарлийн бе в Южна Африка, където се лекуваше в продължение на месеци, отново се заговори, че тя ще поиска развод от Албер Втори. После обаче се завърна в кралския двор на Монако и макар да започна да придружава отново съпруга си на важни събития, тя не изглежда особено щастлива.

Дали бракът на принца и принцесата на Монако ще се запази, предстои да разберем.

За още новини от света на звездите – последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари