IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

За пореден път Шакира не може да напусне Испания

24 март 2023 14 50

Певицата иска да се премести по-бързо с децата в Маями, но...

Снимка: БГНЕС

Колумбийската певица Шакира преживява труден момент в живота си. След раздялата с бащата на децата ѝ – Жерар Пике, звездата изля тъгата си в песни, като последната BZRP Music Sessions Vol. 53 счупи 14 световни рекорда на „Гинес“.

Въпреки успехите в кариерата, Шакира има проблеми и с испанските власти. В страната тя е заподозряна в укриване на данъци. Властите я подведоха под съд, след това стана известно за изневерите на Пике, последвана от шумна раздяла и сложен въпрос за попечителство над двамата им общи синове.

Певицата все пак реши да се премести с децата от Барселона в Маями. Но се наложи плановете отново да бъдат отложени. Този път се оказа, че причината за отлагането е майката на Шакира, която е хоспитализирана.

Нидия Рипол беше откарана в болница в Барселона, след като беше диагностицирана с кръвен съсирек в крака. Успоредно с това се появиха слухове, че майката на певицата е получила инсулт. Тази информация обаче все още не е официално потвърдена.

Припомняме, че наскоро Шакира трябваше да отложи дългоочакваното си заминаване от Барселона за Маями поради болестта на баща си Уилям Мебарак. Тогава той беше настанен в болница, тъй като е получил тежка травма на главата при падане.

В същото време и Пике започна да споделя за раздялата с колумбийката. Той обясни, че се чувства щастлив и няма да влага пари в това да оправи имиджа си. Футболистът обясни, че за него са важни децата и ще се опита да ги направи щастливи. Също така той заяви, че иска да остане верен на себе си.

В момента Жерар Пике е във връзка с младата Клара Чиа. С Шакира се раздели в началото на юни като двамата бяха заедно около 12 години. Имат две деца – 9-годишния Милан и 6-годишния Саша.

За още новини от света на звездите – последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари