IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Принц Хари и Меган Маркъл с още изисквания за коронацията на Чарлз III

24 март 2023 17 50

Двамата искат и децата им да участват в събитието като наследниците на принц Уилям и Кейт Мидълтън

Снимка: БГНЕС

Въпреки че са получили официална покана за коронацията на Чарлз III, принц Хари и Меган Маркъл още не са дали своя окончателен отговор дали ще я приемат.

„Хари няма да дойде, ако почувства, че атмосферата ще бъде толкова токсична, колкото по време на платинения юбилей на управлението на Елизабет II и погребението ѝ“, разказва източник.

Принц Хари и Меган Маркъл поставиха редица изисквания, преди да пристигнат за коронацията на Чарлз III.

Появата на херцога и херцогинята на Съсекс на коронацията на Чарлз III зависи от това дали исканията им ще бъдат изпълнени. По-рано този месец семейство Съсекс потвърдиха, че са поканени на церемонията. Двойката обаче продължава да завишава цената си и отказва да потвърди посещението, докато Бъкингамският дворец не изпълни техните условия.

По-рано беше отбелязано, че за херцозите на Съсекс е важно да се появят на балкона на двореца заедно с висши членове на кралското семейство, въпреки факта, че те подадоха оставка преди три години. Оказва се, че това съвсем не са единствените изисквания.

Сега Меган и Хари настояват децата им също да могат да участват в коронацията. И въпреки че официалните представители на Чарлз III преди това бяха отхвърлили тази идея поради твърде младата възраст на Арчи и Лилибет (поради риск от „безпокойство и изблици на гняв“), херцозите на Съсекс настояват на своето с аргумента, че 4-годишният син на принц Уилям и Кейт Мидълтън – принц Луи, ще бъде важен участник в церемонията.

Освен това Маркъл иска членовете на кралското семейство да обърнат малко внимание на Арчи по време на тържеството, който ще празнува своя четвърти рожден ден в деня на коронацията на 6 май.

Съобщава се също, че принц Хари е поискал среща на върха с Чарлз III и принц Уилям, за да обсъдят своите опасения. Източник отбелязва пред Mirror, че херцогът на Съсекс е „много твърд и позицията му няма да бъде разколебана“.

„Хари няма да дойде, ако почувства, че атмосферата ще бъде толкова токсична, колкото по време на празнуването на платинения юбилей на царуването на Елизабет II и погребението на кралицата. Той каза, че иска да се помири със семейството си и топката е у тях, но засега нищо не се е променило“, подчерта източникът.

От друг информатор стана известно, че семейство Съсекс отново спешно настояват да им бъде осигурена държавна защита по време на пристигането им във Великобритания, тъй като се страхуват дали ще им бъде осигурена безопасност за тях и децата им.

За още новини от света на звездите – последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари