IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Принц Уилям с изненадваща поява в полски ресторант, подкрепи LGBTQ общността

24 март 2023 12 30

Той си поръчал сандвич с картофки и майонеза

БГНЕС

БГНЕС

Принц Уилям направи изненадващо отклонение от своята обиколка във Варшава, посещавайки местен ресторант. Там той си е поръчал сандвич, който похапнал с удоволствие. Това пишат местни медии и уточняват, че обектът е място, където се събират представители на ЛГБТК обществото в Полша.

На 22 март принцът на Уелс е забелязан в бистро Butero. Според неговата реклама, то е едно странно място, на което може да се опита изключително вкусна храна.

По данни на Daily Mail, Уилям е избрал да опита kanapka w chalce. Сандвичът, струващ 9 долара, съдържа свинско месо и се сервира с пържени картофи и майонеза с чесън.

Оказва се, че съпругът на Кейт Мидълтън искал поне за малко да се откъсне от ястията в кралския двор, опитвайки бърза храна.

принц Уилям,

БГНЕС

Принцът със страхотен жест към екипа си

Списание People пише, че преди да отиде в малкия ресторант, Уилям изненадал хората от екипа си. Когато те му споделили, че са си направили резервация за вечерта, той им съобщил, че с удоволствие ще се присъедини към тях.

По този начин синът на Чарлз III изкарал една по-различна вечер по време на своята двудневна обиколка из Полша.

Принцът с подкрепа към ЛГБТ общността

Междувременно от обекта, където Уилям „си облизал пръстите“ след сандвича, не пропуснаха да отбележат, че за тях е чест да имат такъв клиент.

„Ние също сме изненадани, но къде другаде би се чувствал добре и в безопасност, освен в нашето странно и любящо пространство? Направихме това, което правим най-добре – нахранихме го. Останалото е история“, пише в официалния профил на заведението.

От ресторанта, посещаван от хора от ЛГБТК общността във Варшава, пуснаха кратък клип, в който залепят табелка върху стола, на който е седял принцът.

Принц Уилям сподели за какво би се разочаровала Даяна в наши дни

Преди брака с Уилям – проверили дали Кейт може да има деца

Кейт би принц Уилям в спининг предизвикателство

В Полша еднополовите бракове не се признават. По данни на ILGA-Europe, тя е най-лошата страна за LGBT общността в Европейския съюз.

Принц Уилям неведнъж е говорил по темата за еднополовите връзки. Той се появи на корицата на списание Attitude, пред което говори за хомофобския тормоз над хората с различна сексуална ориентация.

За още новини от света на звездите и модата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари