IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джени от BLACKPINK и сексапилната среща между музиката и модата

3 април 2023 14 30

Когато корейският талант се обедини с американския стил

Снимка: Мерт Алас и Маркъс Пигот за Calvin Klein

Снимка: Мерт Алас и Маркъс Пигот за Calvin Klein

Тя е член на групата BLACKPINK, но е много повече от певица. Ражда се в Южна Корея, но спокойно можем да кажем, че е жител на света. На 20 години се превръща в една от най-обсъжданите звезди на планетата, а две години по-късно се изкачва на върха в музикалните класации с първото си соло парче. Скоро ще направи дебюта си в Холивуд, участвайки в сериала The Idol, а постепенно се доказва и на модната сцена.

Тя е Джени Ким и е част от най-новата кампания на Calvin Klein.

Ким се присъединява към звезден отбор от дами и господа, в който влиза и супермоделът Кендъл Дженър. Calvin Klein отново не изневеряват на себе си, партнирайки си с най-големите имена от света на шоубизнеса, за да представят колекция, която определено ще привлече вниманието. Безспорно можем да кажем, че кампанията за пролет 2023 е най-сексапилната до момента, като на повечето снимки известните модели, чиито имена и фотосесии постепенно ще ви представяме, показват повече плът и по-малко плат.

Джени Calvin

Снимка: Мерт Алас и Маркъс Пигот за Calvin Klein

Фотосесията на Джени Ким не прави изключение. Тя спокойно може да се нарече „ветеран“ за Calvin Klein, правейки дебюта си за марката през 2021 година, след което участва в рекламните кампании за пролетната и есенната колекция на 2022 година. Този път Ким застава пред обектива на дуото Мерт Алас и Маркъс Пигот за фотосесия, в която сексапилността прозира дори през черно-белите снимки.

Спазвайки емблематичното мото Calvins or nothing, Джени показва най-новата гама от бельо и дънки на марката, доказвайки че само те са достатъчни за безупречна визия. Прегръщайки минималистичната философия, изпълнителката носи модели, вдъхновени от безупречните дизайни на Calvin Klein от 90-те години без допълнителни аксесоари или излишни детайли.

Джени Calvin

Снимка: Мерт Алас и Маркъс Пигот за Calvin Klein

Дрехите, които Джени демонстрира, са от колекцията Calvin Klein 1996, която е и връстник на певицата. Най-вероятно това е и една от причините двете да си пасват толкова добре, доказвайки на целия свят, че едно младо момиче всъщност може да бъде каквото си пожелае, когато си пожелае. В един момент Ким е певица и част от най-известната K-pop банда, а в другия е успешен модел, напълно готова да оспорва короната на Кендъл Дженър.

Джени Ким – от музикалния връх към модното господство

Джени Ким се ражда на 16 януари 1996 година в Южна Корея, но мечтата ѝ не била да стане певица, а балерина. Когато обаче се мести в Нова Зеландия, едва на 8 години, изоставяйки родното си семейство и заживявайки с приемно, тя чува за K-pop музиката и започва да се интересува от нея. Майка ѝ е на съвсем друго мнение, планирайки да я изпрати в Америка, за да се обучава за адвокат или учител. Спорът между двете дами завършва с победа на Джени, която се завръща в Южна Корея през 2010 година и се записва за прослушване за местната продуцентска къща YG Entertainment. Печели журито с песента Take a Bow на Риана и така започва похода си към музикалния връх.

През август 2016 година Ким дебютира като член на групата BLACKPINK, като една от колежките ѝ – Ким Джисо – казва, че именно малката Джени е била отговорна за най-важните решения в бандата. Четирите момичета, включително Роуз Парк и Лиса, бързо се превръщат в сензация не само в Южна Корея, но по целия свят. В момента те обикалят света с турнето си Born Pink, промотиращо дебютния им албум The Album, като част от песните вътре са написани именно от Джени.

2018 година е времето, в което Ким решава да се пробва и като соло изпълнител. На пазара излиза песента Solo, която е част от едноименния дебютен албум на изпълнителката. Парчето веднага се превръща в световен хит, изкачвайки се до върха на класацията Billboard. Видеото към песента пък се превръща в най-гледаното на корейска изпълнителка в рамките на 24 часа. Джени се превръща и в първата корейска изпълнителка, която преминава границата от 900 милиона гледания в YouTube.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by J (@jennierubyjane)

Успехите обаче не спират дотук. През април 2019 година Ким се превръща в първата корейска соло изпълнителка, която участва на фестивала Коачела. Изпълнението ѝ на сцена пък беше включено в „10-те най-добри неща, които видяхме на Коачела“ от Billboard.

Музиката и модата вървят ръка за ръка при Джени, която признава, че обожава дрехите и да съчетава свои уникални комбинации. За видеото си към Solo тя сменя повече от 20 тоалета, които сама избира и оформя. Казва, че модата се е превърнала във важна част от кариерата ѝ, защото се опитва да предаде посланието на текста си както звуково, така и визуално.

Завръщайки се на модната сцена за любимата си марка, Джени показва микробретон, докато носи спортен сутиен и емблематичните за Calvin дънкови модели. Новата колекция се фокусира върху това да се чувстваме удобно в собственото си тяло, докато изследваме света на силуетите.

Джени Calvin

Снимка: Мерт Алас и Маркъс Пигот за Calvin Klein

Самата Ким е много добре запозната с модата, като дори става част от редакторския екип на корейския Vogue през март 2021 година. Тогава участва дейно в планирането на фотосесии, измислянето на концепция, оформянето на прически, тоалети и грим. Един от проектите, по които работи в това време, е собствената ѝ фотосесия, когато застава на корицата на мартенския брой на Vogue Корея.

Този път обаче Джени изцяло се доверява на професионалистите в Calvin Klein, като от нея се изисква само да стои добре пред камера. И тя се справя повече от отлично.

Класическата деним комбинация от дънки и яке е демонстрирана по секси и привлекателен начин, допълнена от бял къс топ. Черно-белите снимки на Ким не могат да скрият изяществото на правата деним пола, която е изработена от 100% органичен памук и е перфектен микс между класическа визия и модерни идеи.

Джени Calvin

Снимка: Мерт Алас и Маркъс Пигот за Calvin Klein

Деним визиите, които си пасват идеално с едно красиво малко коте, изведнъж са заместени от истинското значение на Calvins or nothing, а именно бельото на марката. Избирайки да носи Calvin вместо нищо, Ким демонстрира част от емблематичните дизайни, включително комбинация от бельо и бюстие в черно и бяло.

Позирайки безпроблемно и уверено пред камерата, Ким показва на целия свят, че дрехите и бельото са това, което може да ти вдъхне повече самочувствие. А когато те идват от Calvin Klein, от вас се иска главата да е високо вдигната, комфортът, удобството, стилът и елегантността са осигурени от марката.

Още от сексапилната фотосесия на Джени Ким за Calvin Klein може да видите в нашата галерия.

Моделите на Calvin Klein за сезон пролет 2023 са налични в магазините на марката в Serdika Center и Paradise Center.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари