IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Елтън Джон получи дървета за рождения си ден

28 март 2023 08 40

Певецът показа как го изненадали за празника

БГНЕС

БГНЕС

Елтън Джон навърши 76 години на 25 март. По този повод той получи нестандартен подарък и сподели как се чувства.

Легендарният изпълнител сподели в социалните мрежи как са го изненадали неговите любими хора.

„Наистина ми хареса рожденият ми ден! Вълшебен ден с Дейвид Фърниш и нашите красиви синове“. Това сподели сър Елтън Джон, споделяйки няколко снимки в профилите си в социалните мрежи.

Певецът разказа, че е имал истински празник, в който основно място заема уникалната торта с украса от фондан. Тя е от два пласта, като най-горният наподобява сцена, на която той свири на своето пиано. А върху музикалният инструмент го слуша със захлас Дейвид Фърниш. Двамата им наследници пък се пързалят надолу под звуците на музиката от белите и черните клавиши.

„Честит рожден ден, татко!“ и числото 76 в една от стаите в дома на звездата. Най-вероятно балоните с хелий са от неговите синове Закар на 13 и Илайджа на 10.

Жълъди вместо лъскави подаръци

В публикацията си Джон изтъква, че е получил разсад, споделяйки кофичките с малки жълъди, които също са с обозначение за неговия празник.

На своите 4,4 милиона последователи, той разкри, че неслучайно са му подарили издънки на едно от любимите му дръвчета.

„От най-грандиозната торта – до подаръка от 100 дъбови дървета, израснали от жълъди от старото дърво, което краси алеята ми от векове – това беше истински празник“, пише още той.

Елтън Джон с изненадващо откритие за своя песен

Елтън Джон в траур заради загубата на любим човек

За сбогом с публиката: Елтън Джон повтори тоалет от 70-те години

Известният изпълнител благодари на всички приятели и фенове, които са го поздравили за рождения ден, изпращайки му съобщения или цветя в дома.

Във Facebook и Instagram Елтън Джон сподели и видео с емоционални поздрави към него, отправени от други звезди.

В момента певецът е на своето турне Farewell Yellow Brick Road, пеейки свои парчета, създадени по време на пет десетилетия.

Последната спирка на легендарния изпълнител ще бъде в Обединеното кралство през юни. След като любимецът на покойната Елизабет Втора смята да намали работата и концертната си дейност и да обърне внимание на своите синове и семейството.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари