IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Граймс смени името на дъщеря си от Илон Мъск

28 март 2023 14 50

Малката Екса още не знае на какво име да се обръща

Getty

Getty

Поредна изненада от Граймс, която има две деца от Илон Мъск. Певицата сподели странна публикация, с която накара хората да вярват, че момиченцето вече не се казва Екса.

В Twitter звездата качи две снимки, на едната от които е нейната дъщеричка и остави буквите Y и C, разделени от емотиконка със зелен дракон.

На едногодишното момиченце Exa Dark Sideræl Musk казват накратко „Y“. Докато към по-голямото му братче X Æ A-Xii се обръщат с „Х“.

„Сега тя е Y или „Защо?“ или просто „?“ (Но правителството няма да го признае)“. Така Граймс отговори на въпрос на свой последовател за това как се казва в крайна сметка детето. С думите си тя намеква, че най-вероятно е сменила първоначалното име, което е дала на дъщеря си Екса.

По-рано фенове на странната певица нарекоха нейното второ дете Сейлър Марс.

Междувременно, освен дебата как точно се казва бебето, се разрази такъв дали неговата майка трябва да му боядисва косата. Повод за коментарите дойдоха след като на кадъра момиченцето има нещо зелено по косичката.

Граймс и Мъск още са разделени

Макар отдавна да не са заедно, певицата и милиардерът са родители на две деца. Те посрещнаха своето момиченце чрез сурогатна майка, месеци след като се разделиха.

В интервю за Vanity Fair, Граймс разкри какво точно означава оригиналното име. И добави, че краткото на Екса е „Y“.

Навсякъде бивши... Заради Илон Мъск Амбър Хърд напусна Twitter

„Ти трябва да ми плащаш“: Стивън Кинг срещу Илон Мъск

На какво мирише Илон Мъск? Много просто – на изгоряла коса!

Най-вероятно Exa идва от компютърния термин exaFLOPS. Докато второто име Дарк се свързва с „неизвестното“ или тъмната материя на вселената.

Илон Мъск

Getty

По думите на Граймс, Sideræl означава истинското време на Вселената – звездно време, дълбоко пространство-време, а не нашето относително земно време.

Граймс и Мъск имат и по-голям син, на когото също промениха името. След като се роди през май 2020 г., те го нарекоха X Æ A-12. По-късно същия месец обаче певицата разкри, че правописът е променен на X Æ A-Xii в съответствие със закона на Калифорния. Според него имената на бебета не могат да съдържат числа, символи или емоджита.

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари