IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кой беше ти: Анджелина Джоли замени Брад Пит с пазител на околната среда

28 март 2023 12 30

Актрисата бе забелязана на среща с милиардера Дейвид Майер де Ротшилд

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Анджелина Джоли може би най-накрая намери мъж, който да подкрепя всяка нейна инициатива за опазване на околната среда.

47-годишната актриса наскоро бе забелязана в компанията на милиардера Дейвид Майер де Ротшилд, като двамата изглеждаха повече от щастливи след напускането си на известен ресторант в Малибу. Според Page Six, срещата им продължила повече от три часа, а през цялото време Анджелина и Дейвид били много близки, не се притеснявали от камерите и феновете и постоянно се смеели на нещо.

За срещата Джоли беше облечена в черна рокля с няколко изрезки от двете страни. Тя допълни визията с черни токчета и черни слънчеви очила, а в едната си ръка държеше черен блейзър. Косата ѝ бе свободно пусната и разделена на две, а аксесоарите бяха сведени до минимум, като включваха само един златен пръстен.

От своя страна, Де Ротшилд беше облечен в дънки, синя блуза и синьо яке, които комбинира с черни обувки. Неговата леко дълга коса също бе пусната да се вее свободно на лекия калифорнийски бриз, а вместо слънчеви очила, милиардерът носеше диоптрични.

Докато до момента няма информация относно статута на отношенията между двамата, Де Ротшилд и Джоли определено имат за какво да си говорят, дори повече от три часа. Двамата споделят общ интерес за опазване на околната среда и осигуряването на по-зелена планета. Дейвид е описван като британски природозащитник и наследник на богатата фамилия Ротшилд, която се смята за една от най-богатите в света.

Дейвид активно се занимава с активистки инициативи, опитвайки се да насочи вниманието на света към климатичните промени. Той също така може да се похвали и като автор и филмов режисьор, заснемайки множеството си експедиции и приключения. На името му е записана и организацията Adventure Ecology, занимаваща се с опазването на околната среда.

Самата Анджелина има афинитет към осигуряването на по-зелена планета за бъдещите поколения. Тя наскоро създаде програмата Women for Bees в Мексико. Неправителствената организация цели да предпази пчелите от цивилизацията на маите, които са на изчезване и са най-древната порода в света. Програмата също така се опитва да овласти местните жени чрез тяхната работа и да даде повече информация на света как да се грижим за застрашените видове.

Създаването на Women for Bees се случи, след като Джоли се оттегли от ролята си на специален пратеник на Върховния комисар на ООН за бежанците през декември. Новината беше съобщена чрез прессъобщение на организацията, а Джоли благодари за привилегията и възможността, които е получила и шанса да работи с ВКБООН.

„Ще продължа да правя всичко по силите си през следващите години, за да подкрепя бежанците и другите разселени хора“, продължава тя. Допълва, че сега вече чувства, че трябва да насочи силите отвъд организацията и се ангажира директно с бежанците и месните организации, за да подкрепи тяхното съществуване.

Краят на една ера: Анджелина Джоли се разделя с ООН

Оставя всичко и тръгва: Анджелина Джоли прекоси страната заради дъщеря си

Снимка за бъдещето: Анджелина Джоли се покри с пчели

Според източник, актрисата е избрала да напусне ВКБООН, за да може да се съсредоточи върху групи, които са директно засегнати от конфликт, да им помогне да се вдигнат и да изразят своето мнение. Подобна организация е MJP в Камбоджа, която Джоли основава през 2003 година. „Тя ще бъде по-ефективна като самостоятелна единица. Винаги е била такава и по-скоро иска да бъде част от обществото, а не от системата“, казва близък до Анджелина.

Сред различните си хуманитарни усилия Джоли е работила с ВКБООН от 2001 и е назначена за специален пратеник през 2012 година.

За още новини от света на звездите – последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари