IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Рийз Уидърспун разстроена след развода, не искала да се стига дотам

28 март 2023 18 00

Източник споделя, че актрисата смятала този брак за съвършен

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Рийз Уидърспун не смятала, че отново ще трябва да премине през ужасната фаза на развода.

Преди няколко дни 47-годишната актриса сподели специално съобщение в социалните мрежи, с което обяви, че се развежда със съпруга си Джим Тот, с когото се женят през 2011 година. Двамата имат 10-годишен син Тенеси, като отглеждаха заедно 23-годишната Ава и 19-годишния Дийкън, които се раждат от брака между Рийз и Райън Фелипе.

„Рийз очевидно е разочарована и разстроена. Никога не е смятала, че ще стигне до още един развод“, казва източник пред списание People. Той допълва, че актрисата и Джим Тот в момента насочват фокуса си към сина им Тенеси и ще направят всичко възможно разводът да не му повлияе негативно. По думите на източника, между вече бившите съпрузи няма никаква драма и всичко протича нормално.

Вътрешният човек разказва още, че Рийз се запознава с Джим чрез общ приятел, а връзката им се развила твърде бързо. „Тя беше развълнувана от вниманието, което получаваше и нямаше търпение да се омъжи за Тот“, казва източникът. Въпреки това, вътрешният човек обяснява, че вече бившите съпрузи са много различни хора, като Уидърспун е много твърдоглава и фокусирана, докато Тот е малко по-спокоен, макар да е работохолик.

Преди брака си с Тот, Рийз беше омъжена за Райън Фелипе, с когото започва връзка през 1999 година. Двамата се запознават на снимачната площадка на „Секс игри“, като се женят само няколко месеца по-късно. Раздялата им беше обявена през 2006 година, като Фелипе нарича развода „най-лошия момент от живота ми“.

През 2014 година Уидърспун казва в предаването 60 Minutes, че годината след развода е била доста тежка за нея и е прекарала няколко години в опит да се възстанови и да се почувства по-добре. Допълва, че трудностите, които е изпитала в личния си живот, определено са повлияли на кариерата ѝ.

„Не можеш да бъдеш креативен, когато в мозъка ти е пълна каша“, казва тя по това време. По думите ѝ, през тези години не е имала никакво желание за работа и дори не е изпитвала ентусиазъм към предстоящи проекти. Освен това, ѝ е било ясно, че зрителите също не са се наслаждавали на това, което им предлага на екрана.

След като се разделя с колегата си Джейк Джилинхол през 2007 година, Уидърспун се среща с Джим Тот две години по-късно, като двамата се запознават на парти на общ приятел. Двамата обявяват годежа си през 2010 година и през март на следващата се женят. През 2013 година се ражда синът им Тенеси, който се присъединява към Ава и Дийкън, които са плод на брака между Рийз и Райън Фелипе.

Като две капки вода: Рийз Уидърспун поздрави дъщеря си за рождения ѝ ден

Синът на Рийз Уидърспун с дебют в киното

Рийз Уидърспун празнува годишнина от сватбата

През юли миналата година Уидърспун сподели общи снимки с Тот по повод рождения му ден. Това беше и последната им обща публикация преди съобщението за развода. По думите им, раздялата е била трудно решение, което е било взето след дълго обсъждане и премисляне.

„Насладихме се на толкова много щастливи години заедно и продължаваме напред с любов, милосърдие и взаимно уважение към всичко, което създадохме заедно. Нашият основен приоритет остава синът ни и цялото ни семейство, като в същото време се опитваме да преминем през тази глава от живота“, пишат вече бившите съпрузи.

За още новини от света на звездите – последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари