IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хейдън Пенетиър: Иска ми се да знаех за следродилната депресия

28 март 2023 17 40

Актрисата не е виждала дъщеря си Кая няколко години

БГНЕС

БГНЕС

Хейдън Пенетиър разказа за битката си със следродилната депресия. Актрисата се върна осем години назад във времето, спомняйки си как се е чувствала след появата на дъщеря си Кая. В интервю за E!News тя разказа за трудните първи моменти от майчинството.

„Иска ми се да знаех за следродилната депресия. Иска ми се да знаех, че трябва да внимавам за това“, коментира актрисата.

Хейдън, дарила Владимир Кличко с дъщеря, признава, че на моменти била зле с психиката. И заради следродилната депресия започнала да пие повече алкохол.

В един момент осъзнала, че спиртните напитки имат временен ефект, след който тя отново се чувства тъжна и несигурна. „И тогава те боли... Ти си казваш: „Би трябвало да мога да преодолея всичко това сам“, обяснява още Пенетиър.

Пенетиър не усетила връзката с дъщеря си в началото

„Иска ми се някой да ми каже, че това е възможно, да ми каже, че е добре, ако родиш детето си и не си кажеш веднага: „О, Боже мой, обичам те повече от всичко на света!“, споделя тя, говорейки, че след изписването от болницата се чудела какво да прави с детето.

Днес актрисата може да се похвали, че алкохолната зависимост и депресията са зад гърба ѝ. Въпреки това, тя е далеч от своята дъщеричка, която може да вижда само чрез видео връзка.

Хейдън Пенетиър за напълняването и косопада след алкохолната зависимост

Хейдън Пенетиър: Отказването от дъщеря ми беше най-трудното решение

Бившата на Кличко, Хейдън Пенетиър, се завърна в киното

Звездата не е виждала момиченцето си от няколко години

Припомняме, че 8-годишната Кая в момента е под попечителството на Владимир Кличко. След началото на войната в Украйна, русокосото момиченце е изпратено да живее на друго място.

Говорейки за това къде се намира нейното дете, Хейдън сподели през 2022-а, само че то е извън родната страна на баща му и е в безопасност.

През изминалото лято блондинката разкри, че Кличко отказва да позволи на Кая да я посети в Калифорния. Ето защо двете комуникират само по интернет.

Днес Пенетиър посочва, че няма никакво уверение от бившия си, че един ден ще се откаже от пълното попечителство над детето им. Но ѝ е казано на няколко пъти, че може да отиде и да я види.

„Просто поддържам надеждата, че един ден, когато стане достатъчно голяма, за да може мнението ѝ да бъде уважавано малко повече и иска да бъде чуто, че ще има повече проактивност от тази страна“, разказа още тя в шоуто Red Table Talk.

През февруари Хейдън претърпя поредния труден момент, след като загуби брат си Янсен. Той бе открит мъртъв в дома си, като се съобщава, че дълго време се борел с тежка депресия.

За още новини от света на звездите и модата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари