IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Семейно щастие: Джей Ло и Бен Афлек с очарователна целувка на премиерата на „Въздушния“

28 март 2023 16 30

Мат Деймън доведе и трите си дъщери на бляскавото събитие – вижте ги!

Getty Images

Getty Images

Дженифър Лопес и Бен Афлек показаха, че са все така влюбени един в друг на премиерата на неговия нов филм „Въздушния“ (Air). 53-годишната Джей Ло и 50-годишният ѝ съпруг си размениха няколко очарователни целувки, нежни погледи и прегръдки по време на събитието, което се проведе в Лос Анджелис, Калифорния в понеделник вечерта.

Облеклото на Дженифър включваше дълга вталена рокля с искряща сребриста горна яка с дълги ръкави и неоновожълта долна част на полата. Тя беше прибрала косата си на нисък кок с няколко свободни кичура, ограждащи лицето ѝ, и носеше подходяща искряща сребърна чанта. Бен носеше тъмносин кадифен костюм като беше допълнил визията си с кафяви обувки.

Появата на Дженифър и Бен на премиерата на въпросния филм не е голяма изненада, като се има предвид, че той е режисьор на лентата, която разказва историята на пътя на бранда Nike до подписването на договор с легендата от NBA Майкъл Джордан и пускането на пазара на маратонките Air Jordan през 80-те години.

Освен Бен, във филма също така участват Деймиън Йънг, който е в ролята на Джордан, дългогодишният приятел на Афлек – Мат Деймън, Джейсън Бейтман и Виола Дейвис. Филмът трябва да излезе по кината на 5 април.

Мат Деймън, от своя страна, доведе не само съпругата си Лусиана Барозо, но и трите им дъщери на въпросната премиера. 52-годишната звезда от „Добрият Уил Хънтинг“, наскоро съоснова продуцентска компания, наречена Artists Equity, заедно с Бен.

мат деймън

Снимка: Getty

Мат и Лусиана са женени от 2005 г., а трите им дъщери Изабела, Джия и Стела са съответно на 16, 14 и 12 години. 46-годишната Барозо има и една по-голяма дъщеря от предишна връзка.

В дългоочаквания филм Деймън играе ролята на спортния директор Сони Вакаро, който е натоварен със задачата да подобри продажбите на Nike в техния баскетболен отдел.

Обувките Air Jordan, произведени от американската корпорация Nike, са създадени за бившия баскетболист Майкъл Джордан по време на престоя му в „Чикаго Булс“ през 1984 г. и са пуснати на пазара на 1 април 1985 г.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари