IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейли Куоко: Кучетата чакат човешката си сестра

30 март 2023 10 50

Актрисата с чудна фотосесия преди раждането на първото си дете

БГНЕС

БГНЕС

Кейли Куоко е в напреднала бременност и трябва да роди първото си дете съвсем скоро. Но преди да сподели радостната вест, тя разкри, че има цели пет бебета в дома си. Става дума за нейните кучета, които третира като свои наследници.

Броейки дните до термина, звездата организира фотосесия, за да запечата на снимка наедрелия си корем. В нея освен бъдещия татко – Том Пелфри, участват и нейните кученца.

„Просто чакат човешката им сестра да пристигне“. Това пише звездата от „Теория за Големия взрив“ към кадрите в черно и бяло, които сподели с последователите си в Instagram.

Куоко ще възпитава бебето в обич към животните

37-годишната актриса, която е ревностен защитник на правата на животните, позира с разкопчани дънки и черна тениска. Заедно с нейната половинка държат по две от по-малките кученца в ръцете си. Докато най-голямото – овчарка, е седнало на пода.

По всичко личи, че още от утробата на известната си майка бебето е свикнало с лая на нейните четириноги любимци. И след като се роди, бързо ще свикне с ближещи го муцунки.

Актрисата неведнъж е споделяла колко много обича своите кучета. След като стане майка, тя ще възпитава момиченцето си да се грижи за животните по същия начин както и тя го прави.

Фотосесията на Кейли с цялото „лаещо домочадие“, е направена от фотографа Клаудия Крейг. В своя профил в Instagram тя сподели кратко видео с още няколко красиви кадъра на бъдещите родители.

Бременната Кейли Куоко за бебето: Ще бъде страхотно

Кейли Куоко със звездно бебешко парти – сред поканените беше и Брад Пит

Кейли Куоко е бременна с първото си дете

Припомняме, че Куоко и Пелфри, които излизат заедно от началото на миналата година, обявиха, че чакат бебе през октомври. Няколко месеца по-късно вдигнаха и парти, на което обявиха, че очакват момиченце.

По-рано тази година актрисата сподели, че е изключително спокойна и няма кой знае каква специална подготовка за раждането. Нейният приятел пък е доста информиран – бил изчел всичко и можел спокойно да ѝ помага за контракциите.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари