IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лиа Мишел след хоспитализацията на 2-годишния ѝ син: Все още нищо не се знае

29 март 2023 17 40

Евър Лео беше приет по спешност в болница по-рано през седмицата

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Синът на Лиа Мишел – Евър Лео, продължава да върви към пълното си оздравяване, но все още има дълъг път пред себе си.

36-годишната актриса сподели повече подробности около състоянието на 2-годишното си момченце, след като то бе прието по спешност в болница заради сериозни проблеми със здравето. Мишел не разкри какво точно се е случило, но уведоми феновете, че ще отсъства от пиесата Funny Girl на Бродуей, за да остане при Лео и да се грижи за него.

Няколко дни по-късно актрисата се завърна към професионалните си ангажименти, споделяйки снимки от зад кулисите на пиесата. Облечена в сценичния си костюм, Мишел заяви, че е повече от щастлива да се завърне пред зрителите и отново да изпълнява любимата си длъжност. Тя благодари на всички, които изпратиха мили думи и пожелания за бързо възстановяване на Евър, като допълни, че е усетила всяка една положителна енергия през тези няколко дни.

„Все още не сме в пълна безопасност със сина ми. Но той се движи в правилната посока и сме много, много благодарни“, каза още Мишел. Тя разкри, че в момента не се чувства в оптимално здраве, изпитвайки леки симптоми на настинка, но го отдава на липсата на сън и повечето стрес през последната седмица.

Малко след като сподели за хоспитализацията на Лео, Мишел публикува снимка, на която момченцето е гушнало плюшено мече и лежи в болнично легло. „Благодаря за милите ви пожелания през тази седмица“, написа актрисата. Тогава обясни, че съвсем скоро синът ѝ ще може да напусне болницата и да се завърне у дома, като благодари на лекарите и целия болничен екип за грижите и помощта.

Последната публикация на Мишел заедно с Лео беше през миналия месец, когато двамата се наслаждаваха на слънцето по време на семейна ваканция. Момченцето носи светлосиня тениска и къси панталонки, а известната му майка е облечена с плетена рокля и бански. Двамата вървят уверено по дървен мост, навярно отправяйки се към плажа, като Мишел носи слънчеви очила и бяла чанта за плаж.

Миналия септември актрисата изпрати сина си в „училище за подрастващи“ в същия ден, в който направи дебюта си на Бродуей. Тогава тя сподели снимка, на която Евър носи раница и заяви, че важният ден е дошъл много по-рано от очакваното. „Плаках, докато му връзвах обувките тази сутрин. Имам чувството, че вчера се роди. А сега отиваш на училище. Аз съм твоя майка преди всичко друго и те обичам“, написа Мишел под снимката.

В интервю пред списание People звездата споделя, че е била нервна да остави сина си и да се завърне отново на работа. Увереността ѝ се повишила, когато говорила с други майки от Бродуей, които са ѝ казали, че е много важно синът ѝ да я вижда как работи това, което обича.

Лиа Мишел стана майка

Атаката срещу Лиа Мишел: Колеги обвиниха актрисата в лошо отношение

В красивата къща на Лиа Мишел

На 20 август 2020 година Лиа Мишел роди Евър Лео, като това е първо дете за нея и съпругът ѝ Занди Райх. Двамата създадоха слухове за връзка през юли 2017 година, а през април на следващата година бизнесменът падна на едно коляно. 4-каратовият пръстен е бил лично проектиран от Райх с помощта на бижутери от Лас Вегас.

В миналото Лиа Мишел винаги е казвала, че иска голямо семейство, защото като малка е мразела да бъде единствено дете.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари