IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Изключи ли кралското семейство сина на Меган Маркъл и принц Хари?

1 април 2023 12 00

Профилът му на сайта на Уиндзор изчезна

Снимка: БГНЕС

След смъртта на кралица Елизабет II миналата есен, Арчи и Лилибет, деца на принц Хари и Меган Маркъл, автоматично получиха титлите принц и принцеса. Много фенове на кралското семейство предположиха, че херцозите на Съсекс ще откажат почетни титли за децата си, тъй като многократно са заявявали, че смятат монархията за реликва от миналото. Явно обаче Хари и Меган драстично са променили възгледите си.

Херцогът и херцогинята на Съсекс признаха, че все още планират да използват предоставените титли. Още повече, че преди време на официалната страница на кралското семейство към имената на Арчи и Лилибет бяха добавени и титли принц и принцеса. Но скоро внимателни потребители забелязаха, че профилът на 3-годишния син на семейство Съсекс изчезна от официалния уебсайт на Уиндзор. „Търсената страница не може да бъде намерена“, гласи вече надписът.

Феновете спекулират какво може да се е случило. Има версия, че разработчиците случайно са изтрили профила на Арчи. В крайна сметка страницата на Лилибет все още се отваря без грешки. Сега мнозина се интересуват от въпроса как Меган и Хари ще реагират на подобно недоглеждане.

През това време, докато повечето членове на кралското семейство не харесват изказванията на роднините си в САЩ, както и мемоарите на Хари, то принц Андрю има съвсем различен поглед върху случващото се.

Той вижда, че колкото и да говори против фамилията, Хари продължава да има влияние в Двореца и действията му минават безнаказано. Затова от известно време се говори, че и той се е замислил да тръгне по неговите стъпки като напише своя версия за скандала, в който го замеси приятелството му с Епщайн.
Така обаче в кралското семейство назрява поредният скандал.

Братът на крал Чарлз III беше обвинен в изнасилване на малолетна. И вместо да мълчи, той решава да говори по въпроса публично. Оказва се, че принц Андрю възнамерява да напише автобиография.

Херцогът на Йорк иска да разкрие цялата истина за живота в кралското семейство. Известно е, че две водещи издателства в страната вече се интересуват от предстоящата книга и са готови да предложат на принц Андрю голям хонорар.

„Всичките му роднини му казват, че това е глупава идея и той просто трябва да забрави за нея“, съобщава източник на The Sun. Въпреки това дори критиките на приятели не спряха по-малкия брат на монарха от тази инициатива.

„Принц Андрю иска да напише експлозивна и откровена автобиография за кралския живот, наречена „Резервен 2.0“, за да се опита да поправи разбитата си репутация“, каза кралският източник.

За още новини от света на британското кралско семейство и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари