IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейти Пери сподели, че е отказала алкохола

4 април 2023 11 00

Певицата дала обещание на Орландо Блум

БГНЕС

БГНЕС

Кейти Пери сподели, че е отказала алкохола. Певицата обяви, че е обещала на Орландо Блум да издържи поне три месеца. И за момента може да се похвали, че се е справила без любимите напитки цели пет седмици.

По време на коктейл в Ню Йорк, на който отказала спиртни напитки, звездата разкрила за договорката с нейния годеник.

Имитирайки, че плаче, с тъжна физиономия на лице, Пери казала:

„Аз съм трезва от пет седмици. Сключих договор с партньора си и искам да се откажа“.

Кейти все пак добавила, че колкото и да ѝ се пие, смята да спази обещанието си, защото държи на своя мъж. Ето защо не бива да се проваля.

За сметка на алкохола, звездата набляга на напитките от нейната марка De Soi. Те са безалкохолни, с естествени адаптогени.

Ед Шийран откровено за алкохолизма и хранителното си разстройство

5 месеца без алкохол – Бела Хадид има повод за парти

Приятелки завинаги: Как Камерън Диас помогнала на Дрю Баримор в борбата с алкохола?

Пери показа стилни визии за пролетта

Певицата, която вече не е с руса, а с черна коса, бе забелязана из улиците на Ню Йорк със страхотен пролетен костюм. Той е в пастелно розово, съчетан с розова миничантичка.

Освен дългото сако, Кейти е обула панталон с по-широки и същевременно къси крачоли. Но по-интересното е, че над него се въртят ресни, най-вероятно от нестандартен топ, избран от изпълнителката.

Певицата показва в профила си в Instagram, че се подготвя за шоуто American Idol, носейки светъл деним и яркожълто кожено яке. То е спортен модел, в стила на мотоциклетистите, с черни кантове отстрани.

Под якето Кейти е с къс бял потник.

В момента Пери е съдия в гореспоменатия музикален формат заедно с Лайънъл Ричи и Люк Брайън. Неговият сезон 21 започна на 19 февруари.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари