IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Принц Хари разказа лична информация за своя тайна любовница

31 март 2023 10 40

Това е станало по време на изслушването му в съда във Великобритания

Снимка: БГНЕС

Вече се знае, че принц Хари посети изненадващо Лондон. Той пристигна във Върховния съд на Обединеното кралство в подкрепа на съдебно дело срещу издателя на медийната компания на таблоида Daily Mail – Associated Newspapers.

Херцогът на Съсекс и няколко други видни личности, включително Елтън Джон, Елизабет Хърли, Сади Фрост и други, обвиняват организацията в нарушаване на поверителността и „злоупотреба с лична информация“.

По време на свидетелските си показания херцогът на Съсекс е бил принуден да посочи името на жена, с която се е срещал тайно в Уиндзор и е имал интимна връзка.

Любовницата на принца е дъщеря на борсов брокер. Дядо ѝ е играл поло с дядото на Хари, принц Филип. Феновете на кралското семейство обаче могат да си отдъхнат. Херцогът на Съсекс е имал тази връзка много преди Меган Маркъл да се появи в живота му. Тогава той е бил още ученик.

В показанията си Хари заяви, че момичето е било преследвано дълго време от частен детектив Бъроуз, който също е слушал гласовите съобщения на родителите.

Най-малкият син на Чарлз III обвини The Mail on Sunday в нахлуване в личното му пространство: „Тази статия за връзката ми по онова време включваше подробности за това как това момиче ме посети в Итън. Срещнахме се насаме в Уиндзор и се опитахме да запазим връзката си в тайна.“

Освен това принцът каза, че е наясно, че дворецът е запознат с подслушването и телефонните му разговори, но оттам са запазили мълчание, следвайки златното кралско правило: „Никога не се оплаквай, никога не обяснявай нищо“.

„Дворецът несъмнено крие хакването на телефона от мен дълго време. Това стана ясно едва през последните години, когато заведох дело и се заех с този въпрос заедно с различни юридически съветници“, каза Хари, говорейки в съда.

Между другото, докато е във Великобритания принц Хари е поискал да се види със своя баща, но това не стана. Крал Чарлз III не е пожелал да види сина си като официално това е заради многото му ангажименти в натоварения му график.

Принц Хари възнамеряваше да обсъди с баща си условията за пристигането му за коронацията на 6 май. Братът на херцога на Съсекс, принц Уилям, също пренебрегна предложението за семейни разговори.

Според редактора на списание Majesty Ингрид Сюард принц Уилям „няма причина“, още по-малко желание да излиза с по-малкия си брат. Освен това сега принцът на Уелс е със съпругата и децата си на Великденските празници. И няма да прекъсва ваканцията си заради Хари.

„От всички членове на семейството Уилям получава най-лошата критика в мемоарите на Хари Spare. Той няма причина да иска да види брата, който го разби публично. Децата вече имат рядка възможност да бъдат сами с родителите си в имението Норфолк“, отбеляза експертът.

Освен Хари, вече и принц Андрю замисля удар върху кралското семейство, като напише свои мемоари.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари