IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Блага вест – Джона Хил очаква първото си дете

30 март 2023 17 40

Приятелката му Оливия Милър вече не крие наедрялото си коремче

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Изглежда, че Джона Хил съвсем скоро ще получи роля, която ще бъде най-важната в живота му.

39-годишният актьор и приятелката му Оливия Милър очакват първото си дете заедно. Новината не е потвърдена официално, но бъдещите родители бяха забелязани на разходка из Санта Моника, където съоснователката на онлайн магазин за винтидж стоки не криеше наедрялото си коремче. Засега детайли около бременността не се съобщават, като Хил и Милър предпочитат да държат личния си живот далеч от светлината на прожекторите и общественото внимание.

През януари тази година двойката бе забелязана в детски магазин в Хавай. И тогава обаче нищо не стана ясно относно причината за посещението, но сега вече бременността излезе наяве. Колкото и да се опитваше да скрие новината, Милър очевидно няма толкова големи дрехи, които да замаскират наедрялото ѝ коремче. Тя също така бе забелязана да носи годежен пръстен, но и за този детайл от личния ѝ живот не се знае нищо.

Джона Хил и Оливия Милър бяха забелязани за първи път заедно в Санта Барбара през септември 2022 година. Преди това актьорът бе сгоден за Джана Сантос, с която се разделиха през октомври 2020 година. След това Хил беше свързван със сърфистката Сара Брейди, но отрече слуховете за годеж, появили се през февруари миналата година. Все пак двамата прекараха заедно Свети Валентин, като актьорът дори сподели тяхна обща снимка с мило послание.

„Кралицата на Свети Валентин. Благодаря ти за безкрайните приключения и че ме учиш на нов урок всеки ден“, написа тогава Хил.

25-годишната Брейди също отбеляза празника на любовта, споделяйки снимка с актьора от плажа. „Моята валентинка. Благодаря ти, че обичаш всяка част от мен“, написа сърфистката.

Джона Хил: Най-накрая строен и със самочувствие!

Отново сам: Джона Хил развали годежа с Джана Сантос

Сам и неузнаваем: Джона Хил не иска да се бръсне

Хил, който през последните години все по-рядко присъства на светски събития, разкри в отворено писмо пред феновете, че дълго време се е борел с безпокойство и паник атаки. Именно затова той отказа да участва в промотирането на документалния си филм Stutz през изминалото лято. Обяснява, че целта на създаването на лентата е да предложи терапията и всичко, което е научил в нея, на широката аудитория, за лична употреба.

„Чрез това пътуване на себеоткриване във филма стигнах до разбирането, че съм прекарал почти 20 години в пристъпи на тревожност, които се влошават от медийни изяви и публични събития“, казва още Хил пред Rolling Stone.

Макар актьорът да осъзнава, че е част от привилегирована група хора, които могат да си позволяват да си починат от работа, без да се притесняват от последиците, той се надява, че честността относно състоянието му ще позволи на повече хора да отворят себе си и да говорят откровено за собствените си проблеми.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари