IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Паста – любимата храна на Риана по време на бременността

30 март 2023 14 50

Певицата с любопитни кадри с коремчето

БГНЕС

БГНЕС

Коя храна похапвахте най-често, докато бяхте бременна? Този въпрос провокира Риана, която наскоро сподели любопитни снимки, свързани с нейните вкусови предпочитания. Бременната певица засне коремчето си пред чиния с вкусна паста.

В своята история в Instagram звездата качи с какво се глези. Вместо да си направи селфи пред огледалото, тя разкри какво обожава да яде.

На кадрите виждаме две вариации на паста, които Риана е изяла с удоволствие. Става дума за ньоките с месо и червен сос и спагети помодоро. Те са поставени в нейния скут, като под чиниите се виждат босите ѝ нозе.

Основно място в снимките заема наедрелият корем на изпълнителката, която май е била толкова гладна, че е изяла всичко, докато се е настанила комфортно в колата си.

Предполага се, че тестените ястия са приготвени в ресторант в Санта Моника, където Риана обича да похапва.

Рири разказва още за промяната на вкусовете заради бебето

Риана и

Getty

По-рано тази година, по време на интервю за списание Vogue, певицата не скри, че има странни желания за храна. Така например веднъж тя погълнала мандарини, поръсени със сол – комбинация, която едва ли би опитала, ако не е бременна.

Бременната Риана украси корема си с диамантена верижка за 1,8 милиона долара

Риана и Джей-Зи със специален подарък за възрастна дама

След Супербоул, бременната Риана превзема и наградите „Оскар“

Междувременно тя посочи, че е започнала да хапва и повече сладко, което преди почти не докосвала. „Обикновено мразя десерти, но изведнъж се доближаваш до мен с поничка, покрита с шоколад, и имаш сърцето ми завинаги“, пошегува се тя.

Риана очаква второто си дете, след като роди момченце през май 2022 г. Тя и A$AP Rocky все още не са обявили пола на бебето.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари