IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Теди Кацарова празнува рожден ден в Рим

3 април 2023 10 50

Певицата стана на 45 години

БГНЕС

БГНЕС

Теди Кацарова посрещна рождения си ден в Рим. Певицата сподели как си прекарва времето, разглеждайки забележителности. И уточни, че пътуването зад граница е подарък от нейния приятел.

На 29 март певицата стана на 45 години. По този повод тя и нейният любим Ян се отбелязаха от италианската столица.

„Мечтаех си някога на Моят ден да се събудя в Рим! Ян ми подари този миг! Обичам те!“, сподели Теди във Facebook.

На кадрите виждаме рожденичката да позира на фона на Фонтан ди Треви в Рим. Най-вероятно там тя е хвърлила монета и си е пожелала нещо в навечерието на нейния специален ден.

Дъщерята на Силвия Кацарова благодари на феновете и приятелите за безбройните пожелания за рождения ден. И уточни, че ще им отговори лично скоро, като преди това смята да похапне вкусни пица и кроасани.

Теди показва страхотна фигура, разхождайки се из улиците на Рим със спортен клин и изрязано боди. Отгоре носи кожено яке. Тях тях е съчетала с бели маратонки на платформа.

В средата на февруари известната изпълнителка и нейният приятел Ян се завърнаха от друго красиво кътче в чужбина. Двамата си отпочинаха хубаво на остров Пукет, Тайланд, където събраха малко слънчеви лъчи преди старта на пролетта у нас.

Тервел Пулев черпи за най-малкия си син

Семейно щастие – Хилария и Алек Болдуин с парти за втория рожден ден на дъщеря си

Поли Генова с първи рожден ден за дъщеря си

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари