IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Конкуренция на дизайнерите – Анджелина Джоли създава модна марка

31 март 2023 14 50

Актрисата е готова да добави още едно постижение към дългото си реноме

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Анджелина Джоли смята да разшири професионалните си ангажименти, включвайки в тях и създаването на модна линия.

47-годишната актриса, която продължава да е въвлечена в различни съдебни битки с бившия си съпруг Брад Пит, планува да основе марка, която ще се фокусира върху изработката на дизайнерски дрехи и бижута. Според източник, Джоли вече е подала заявление за патент върху името Atelier Jolie. До момента няма официална информация по въпроса, но вътрешни хора споделят, че проектът е в ход на разработка от дълго време.

„Анджелина работи върху това от повече от година и се надява молбата ѝ за патент да бъде удовлетворена, за да може да започне с бизнеса си“, казва източник пред вестник Sun. Той посочва, че актрисата има големи планове за развитие, тъй като марката ще включва всичко от бижута по поръчка до модно облекло и уникални дизайни, заявени по поръчка.

По думите на източника, Джоли е голям привърженик на устойчивата мода и това ще е нещо, върху което основно ще се съсредоточи. „Всичко все още е в начален етап, но колелото е задвижено“, уверява близък до актрисата. Тя обаче не е ограничила линията си само до дрехи и бижута, тъй като се казва, че марката ще включва спално бельо и други домакински принадлежности.

Според вестник Sun обаче Анджелина може да се сблъска с трудности при основаването на търговската си марка, защото името вече съществува. Базираната в Ню Йорк художничка Омная Джоли Абдоу вече има сайт за произведенията си, който се казва Atelier Jolie.

Това не е първият път, в който Джоли опитва късмета си в света на бижутата. Преди повече от десетилетие тя създаде линията Style of Jolie, като последната голяма колекция е от 2018 година.

Код бежово: 6 начина да носите цвета, вдъхновени от Анджелина Джоли

Кралицата в бяло: Анджелина Джоли впечатли със стил

Обувки за 700 долара и рокля за...18 – просто Анджелина Джоли!

Въпреки че все още не е ясно върху какви точно модни дизайни ще се концентрира актрисата, сигурни сме че резултатът ще е безупречен, тъй като Анджелина е една от модните икони на Холивуд. От влизането ѝ в света на киното през 90-те години, тя винаги е служела за модно вдъхновение и е попадала на челните места в класациите на модните критици за най-добре облечени звезди.

През февруари 2021 година Джоли говори за своите модни вдъхновения в интервю за британския Vogue. Тя разкри, че дава всичко от себе си, за да преработи старите си дрехи и да се съсредоточи върху създаването на вечни дизайни.

„Инвестирам в качествени дрехи и след това просто ги нося докрай“, казва тя за привлекателния си стил. Отбелязва, че ще намери чифт ботуши, любимо палто и любима чанта, към които ще се придържа доста дълго време. Джоли е категорична, че повторното използване на качествени артикули и пазаруването в ретро магазини ще бъде част от пътя към по-устойчиво бъдеще.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

КоментариКоментари