IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Проблеми в рая – Бритни Спиърс свали брачната си халка

3 април 2023 10 40

Певицата отлетя за Хаваи, държейки плюшено мече

Getty

Getty

Какво се случва между Бритни Спиърс и Сам Асгари? Този въпрос провокираха певицата и нейният любим, след като се появиха без годежни пръстени. Наскоро певицата отлетя за Хаваи, като папараци я уловиха без бижуто, с което се врече за вечна вярност.

Звездата е заснета да слиза от джипа си, каран от шофьор, малко преди да се качи на частния си самолет в Лос Анджелис. Освен че е била с разрошена коса, тя не е носела халката си на безименния пръст.

Бритни носи нестандартно съчетание от бели къси панталони, шарена блузка с флорални мотиви и карирано сако в кафяво. На краката си пък е обула удобни чехли с каишки. Освен това е държала плюшено мече в ръцете си, с което се е опитала да се прикрие.

Певицата на почивка с друг мъж

Вместо с Асгари, Спиърс се качила в самолета заедно със своя мениджър. По-късно тя сподели в Instagram, че наистина е сама с Кейд Хъдсън.

В една от нейните публикации Бритни е прегърнала мениджъра си. И двамата са с черни слънчеви очила. По-любопитното обаче е, че ципът на панталоните му на снимките е откопчан.

Звездата и нейният сътрудник танцуват на борда на самолета. По-късно Спиърс, в типично свой стил, демонстрира различни тоалети, посочвайки, че заради буря не са могли да отидат на вечеря.

Според феновете – Бритни е в нездрав вид

Още от снимките на летището се вижда, че косата на звездата е чорлава, най-вероятно несресвана няколко дни. Нейните руси екстеншъни стърчат, плачейки за коригиране. В другите публикации лицето на Бритни е с тъмни кръгове под очите и размазан както винаги грим.

Бритни Спиърс завидя на Памела Андерсън за подкрепящите я синове

Бритни Спиърс: Обичам феновете си, но този път прекрачихте границата

Бритни пак в Instagram, фенове с конспиративни теории за тормоза над нея

Според феновете, в момента Спиърс е разстроена, най-вероятно от поредните проблеми с мъжа си. И с бягството си до Мексико иска да му натрие носа.

Припомняме, че преди броени Дни Сам Асгари бе забелязан на разходка около дома им в Ел Ей. Тогава той не носел халка, което накара мнозина да вярват, че има проблеми в романтичното му гнездо с Бритни.

Преди да се заговори за евентуална раздяла, Бритни намекна, че нещо не е наред, споделяйки стари снимки преди нейната сватба. Към тях тя написа колко щастлива и глупава е била.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

КоментариКоментари