IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джейми Оливър и съпругата му подновиха брачните си обети

12 април 2023 15 00

Децата им станаха техни свидетели на Малдивите

БГНЕС

БГНЕС

Джейми Оливър сбъдна своя съкровена мечта. Известният готвач разкри в социалните мрежи, че винаги е искал да отиде на Малдивите. И изтъкна, че именно там със съпругата му са подновили брачните си обети.

47-годишната звезда качи няколко снимки от своята втора сватба и разкри, че петте им деца са били техни свидетели.

Да отпразнуваш любовта на плажа

„Аз и Джулс Оливър се оженихме отново! Да, след 23 години заедно, решихме, че ще бъде специален момент да отпразнуваме подновяването на брачните си обети, преди всички деца да започнат да напускат гнездото“, написа Оливър.

По думите на популярния британски готвач, церемонията на плажа, на която са отпразнували любовта си, е станала точно както винаги са искали.

„Беше наистина специално, забавно и романтично, като думите в церемонията имаха повече смисъл, след като стигнахме толкова далеч заедно“, обяснява още той.

След толкова години – жената на Джейми отново в бяло

В своята галерия Оливър е споделил най-хубавите мигове на семейството, запечатани на фона на кристалночистата вода на океана.

На снимките виждаме Джулс Оливър с ефирна бяла рокля с паднали рамене. Със сходни са облечени и три от дъщерите на известната двойка.

Джейми Оливър поздрави жената, с която създаде голямо семейство

Джейми Оливър и съпругата му с планове за дете номер 6

Джейми Оливър – от създаването на империя до истински крах

От своя страна Джейми е заложил на светлосин костюм, комбиниран с бяла риза. Двете му момчета са с панталонки със същия цвят.

След подновяването на брачните клетви, седемчленното семейство Оливър се наслаждава на красивия малдивски залез.

Джейми, който често отсъства от дома заради натоварения си график като готвач, има пет деца. Той и съпругата му Джулс са горди родители на момичетата Попи (21), Дейзи (20), Петъл (14), както и на момчетата Бъди (12) и Ривър (6).

Известният готвач и половинката му споделят, че спонтанните аборти през годините не са ги спрели да имат повече наследници. Дори по едно време се чудели дали да не си направят и шесто дете, но решили да си останат с пет.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари