IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Почти като в България – Арнолд Шварценегер запълни дупка на улицата си

13 април 2023 14 40

Видеото му събра над 4,5 милиона гледания

БГНЕС

БГНЕС

Не си мислете, че само в България има дупки по улиците, които от общината още не са запълнили. Да вземем например САЩ, където дори жителите на богаташкия квартал Бел Еър, недоволстват от подобни проблеми. Но вместо да чакат някой да помисли за тях, решават да се справят сами. Това доказа Арнолд Шварценегер, който излезе с лопата и сам положи асфалт в близост до дома си.

Бившият губернатор на Калифорния реши да замести местните власти, оправяйки проблема заедно със свой съсед. В своя профил в Instagram той сподели видео, в което показва как двамата работят, за да запълнят голяма дупка, отворила се през зимата.

„Днес, след като целият квартал беше изнервен от тази гигантска дупка, която прецакваше коли и велосипеди от седмици, излязох със своя екип и я запълних. Винаги казвам, че не трябва да се оплакваме, а да направим нещо по въпроса“, написа актьорът в социалната мрежа.

Клипът на Шварценегер събра над 4,5 милиона гледания

Във видеото, качено от екшън звездата, той изсипва торба с асфалт и с помощта на лопата заравнява дупката. Вижда се и жена, която пристига на място, за да благодари и с учудване установява, че виновникът е Арнолд.

„Трябва да го направиш сам. Това е лудост! Три седмици чакам тази дупка да бъде запълнена“, споделя още 75-годишният актьор.

Публикацията на Шварценегер е събрала над 4,5 милиона гледания, както и множество поздравления за неговата постъпка.

Даниел Кечъл, говорител на звездата, сподели, че жителите на Брентууд са отправили многократни искания за ремонт на няколко улици, тъй като зимните бури са отворили дупки и пукнатини по местните пътища.

Актьорът от „Терминатор“ е дал пример на съседите си, запълвайки голямата дупка с кафяво бомбър яке, работни ботуши и черна спортна визия. Неговите тъмни слънчеви очила не му пречат да оформя асфалта.

Катрин Шварценегер показа дъщерите си за Великден

Арнолд Шварценегер пише нова книга

Силвестър Сталоун за приятелството си с Арнолд Шварценегер: Често се смеем на миналото

По данни на Daily Mail, служител на Министерството на обществените работи в Лос Анджелис е обявил, че дупката, която Шварценегер е запълнил, е сервизен изкоп. И за него отговорност носела газовата компания на Южна Калифорния.

Освен похвалите, не се намират и критики към Арнолд. Според мнозина, поставянето на асфалт на мястото е само временно решение, защото пътят е от бетон и трябва по-специална работа.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

КоментариКоментари