IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Камелия поздрави любимия си с нови снимки на бебето

18 април 2023 14 40

Известната двойка посрещна по-различен Великден

IStockphoto

IStockphoto

След като обяви навръх Великден, че е станала майка, Камелия има още един повод за празник. Фолкпевицата отбеляза рождения ден на своя мъж, показвайки го с бебето.

„Честит рожден ден, ЛЮБИМИ. Ти си моето момче, моят съпруг и моята половина. Бъди жив и здрав, и бъди най-щастливият тати. Обичам те“, написа тя в социалните мрежи.

Камелия е споделила два кадъра, на които виждаме как Цветин се радва на пеленачето, което е в ръцете му.

Рожденикът е с 8 години по-млад от изпълнителката, която през януари тази година стана на 52.

Най-великият Великден за семейството

Припомняме, че Камелия изненада последователите си, разкривайки за огромната промяна в живота си. Точно на Великден тя сподели радостта си, че има наследник.

„Честит Великден! За нашето семейство е НАЙ-ВЕЛИКИЯТ. Имаме си БЕБЕ. Благодаря на всеки помогнал за раждането ти, мило наше ВСИЧКО...“, сподели Камелия.

Снимката, на която тя се е надвесила над пеленачето, чийто пол все още не е ясен, е събрала над 36 хиляди харесвания, както и близо 5 хиляди коментара.

Тони Дачева, Рени, Таня Боева, Роксана, Ива Давидова, ВенЗи, са само част от колегите на фолкпевицата, които отправиха своите пожелания към бебето.

„Няма по-голяма радост и дар от съдбата, като този да се видиш в очите на детето си. Да те прегърнат две малки ръчички. Да чуеш мама и тате. Няма слава, богатство и трофеи, които да могат да дарят тази пълнота в живота. Тази безмерна обич и смисъл. Стимул и живот в любовта. Ками, Цвети, да ви е честита благословията от Бога, вашето дете! Да е осветен пътят ви, скрепен с любовта помежду ви! Да е мир в дома ви! Да е вечна радост! Така дълго чакана и изстрадана. Девет месеца бременност и родилни мъки не се равняват с очакването на вашето съкровище. Изчакахте си рожбата. Заслужихте си я“, написа Цветелина под публикацията на Камелия.

Припомняме, че новият член в семейството на Камелия идва след нейните три неуспешни бременности. През годините Огън момичето на попфолка, както я наричат, неведнъж е споделяла за перипетиите, през които е преминала, за да стане майка.

Камелия изненада феновете си с нов нос

Ивайла Бакалова показа бебето за специален повод

Хазал Кая показа бебето си, подкрепи бременни и родилки в Турция

След критиките заради пластичните си корекции, изпълнителката призна, че не е загубила надежда, че някой ден ще си има детенце.

„Пътят не е лесен, но вървят ли двама, страшно няма“, сподели звездата през 2022-а.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари