IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бременната Линдзи Лоън със семейно бебешко парти

19 април 2023 17 40

Актрисата очаква първото си дете

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Линдзи Лоън вече трепетно брои дните до раждането на първото си дете!

36-годишната актриса, която преди месец сподели със света, че е бременна от съпруга си Бадър Шамас, събра на едно място най-близките си хора за едно красиво бебешко парти. Събитието се състоя през уикенда, а снимки от него бяха публикувани в социалните мрежи. От историите на Лоън в Instagram се вижда, че на партито са били нейното и семейството на Шамас, както и най-близките им приятели.

„Пристигнах в града, за да засипя прекрасната ми бременна приятелка с прегръдки“, написа една от приятелките на Линдзи в социалните мрежи. Братът на актрисата, Дакота Лоън, също беше сред гостите и публикува снимка с Шамас, пишейки че двамата са братя за цял живот. Алиана Лоън, сестрата на бъдещата майка, позира заедно с нея за красив кадър, споделен в историите в Instagram.

Бременността на Линдзи беше обявена през март. По това време тя сподели снимка на бяла бебешка дреха, върху която е изписано „Идвам скоро“. В описанието под кадъра актрисата написа, че двамата с Шамас са изключително развълнувани и се чувстват благословени от всичко, което им се случва.

Бадър и Линдзи се ожениха през юли 2022 година, след като обявиха годежа си в края на 2021 година. Тогава актрисата сподели няколко снимки, на които се вижда годежният пръстен. „Моята любов, моето семейство, моето бъдеще“, написа Лоън по това време. Двамата влюбени едва сдържат усмивките си, като красивото бижу на безимения пръст на Линдзи може да се види на всяка една снимка.

Макар да няма много информация за съпруга на актрисата, от People съобщават, че той работи като вицепрезидент в компанията Credit Suisse в Дубай. Именно там живеят влюбените, като Лоън нарича града свой дом от няколко години. Това беше втори годеж за Линдзи, която се беше запътила към олтара с руския милионер Егор Тарабасов, но двамата се разделиха преди сватбата през 2016 година.

Линдзи Лоън на почивка в Турция за медения месец

Линдзи Лоън се омъжи

Линдзи Лоън разказа за преместването си в Дубай

Майката на звездата, Дина Лоън, говори пред списание People относно новата глава от живота на дъщеря ѝ малко след новината за бременността. „На седмото небе съм. Много съм щастлива. Не мога да спра да се усмихвам“, каза тя. Допълва, че новината е повече от чудесна и цялото семейство е много развълнувано и няма търпение да посрещне новия член.

„Най-голямото ми дете ще си има дете. Това е лудост. Понякога дори не мога да повярвам, защото се замислям и си казвам, че явно вече съм остаряла“, казва още Дина. Тя все пак запази мълчание около пола и термина, признавайки че би загазила страшно много, ако се изпусне за подобни детайли. По думите ѝ, детската стая е чисто бяла, така че никой не може да познае какъв ще бъде полът на бебето.

По непотвърдена информация обаче Лоън трябва да роди през лятото.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

КоментариКоментари