IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Показаха последната снимка на Елизабет Втора с правнуците

24 април 2023 16 30

Кралското семейство почете паметта на кралицата на нейния рожден ден

БГНЕС

БГНЕС

Последната снимка на Елизабет Втора с нейните правнуци бе показана за специален повод. Малко преди да отпразнуват коронацията, членовете на британския кралски двор отдадоха почит към покойната на нейния рожден ден.

На 21 април Нейно Величество щеше да навърши 97 години. По този повод от пресцентъра на семейството споделиха кадър, който едновременно умили и разстрои нейните почитатели. На него тя позира усмихната, заобиколена от децата на своите внуци – цели 10 на брой.

Снимката е направена от Кейт Мидълтън

Оказва се, че кадърът, направен в замъка Балморал миналото лято, има още по-голяма стойност. Той е направен от Кейт Мидълтън, която е станала свидетел на една от последните срещи на децата с тяхната обичана прабаба. Ето защо бе споделен първо в нейния официален профил в Instagram.

Елизабет Втора седи на диванче, облечена със синя блуза с копчета, черна жилетка и карирана пола. Около нея са разположени принц Джордж, принцеса Шарлот, принц Луи, лейди Луиз Уиндзор и нейният брат Джеймс, Ърли от Уесекс, Савана Филипс, Айла Филипс, Лена, Миа и Лукас Филип Тиндъл.

На кадъра се вижда, че кралицата е по-слаба, със синини по ръцете. Същите си личаха много повече, когато тя се срещна с Лиз Тръс, за да я назначи за премиер на Великобритания в началото на септември 2022 г. Тогава бе нейната последна официална изява.

Коронацията на Чарлз – защо принц Хари отива сам в Лондон?

Чарлз III отдаде почит към майка си

Освен въпросната снимка, направена от съпругата на принц Уилям, която неведнъж е показвала фотографските си умения, от кралския двор споделиха още една снимка на кралицата. Този път тя бе споделена в профила на нейния син, който скоро ще поеме официално короната.

На кадъра Елизабет Втора е сама, облечена в пастелно синя рокля и подходяща шапка, държейки букет цветя.

„Днес си спомняме за невероятния живот и наследство на Нейно Величество кралица Елизабет II, на 97-ия ѝ рожден ден“, пише в Instagram до снимката на монарха. Там припомнят, че тя бе най-дълго управлявалата на трона в британската история.

Елизабет Втора,

БГНЕС

Изображението е направено на Церемонията на ключовете в двореца Холирудхаус в Единбург през юни 2022 г. Усмивката на кралицата е уловена за бъдещите поколения само месеци преди нейната смърт.

„Когато Нейно Величество се роди през април 1926 г., принцеса Елизабет и нейното семейство не очакваха, че един ден тя ще стане кралица. След абдикацията на нейния чичо крал Едуард VIII през 1936 г. баща ѝ се възкачи на трона. Когато крал Джордж VI почина през февруари 1952 г., принцеса Елизабет стана кралица Елизабет II, когато беше само на 25 години“, гласи още съобщението по случай рождения ден, който Елизабет Втора не успя да празнува.

Кралски фотограф за триковете, които прилага на Джордж, Луи и Шарлот

Шарлот и Луи също ще имат роля на коронацията на Чарлз

След годишнината – Луи става на 5

Чарлз и

БГНЕС

След като цялото семейство почете Елизабет Втора, то имаше по-радостен повод. Два дни след нейния рожден ден, едно от децата на снимката стана на 5. Става дума за принц Луи.

Синът на принца и принцесата на Уелс има своенравен характер и по време на платинения юбилей на кралицата направи дебют, като се присъедини към семейството за тържествата. Тогава детето влезе в медиите със смешните си физиономии и своята нетърпеливост по време на честванията.

Докато бе жива, кралицата не е правила забележки на своя правнук. Дали защото и двамата с Луи са от една зодия или поради факта, че и тя като малка е правила бели, Елизабет Втора гледаше на неговото поведение с усмивка.

За още новини от света на британско кралско семейство последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

КоментариКоментари