IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ейми Шумър направи фотобомба на младоженци

26 април 2023 09 00

Актрисата позира до влюбените без срам

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Спомняте ли си как Ейми Шумър обяви, че е бременна? Комедиантката реши да наложи лицето си върху снимка на Хари и Меган. И така след еуфорията за това, че те чакат дете, да разкрие, че също чака бебе. Години след това, тя продължава да прави разни шегички, свързани с фотографии.

41-годишната звезда била на разходка в Бруклин, когато видяла, че младоженци имат фотосесия в близост до нея. И за да ги изненада, тя решила да се присъедини към тях без покана.

Фотографът на двойката сподели снимка от фотобомбата на Шумър в Instagram. И уточни, че тя е с булката и младоженеца на пейката, влизайки в кадъра.

По думите на жената с потребителско име Yumi, може би е на късмет, когато Ейми Шумър се намеси в сватбата ти.

Облечена със зелен клин и оранжева блуза с надпис „1973“, комбинирани с маратонки и бейзболна шапка, актрисата се усмихва на фотографката.

По-късно самата комедиантка сподели публикацията с младоженците, добавяйки няколко емотиконки.

Ейми Шумър с емоционална изповед за борбата с ендометриозата

След хистеректомията и липосукцията, Ейми Шумър е готова за лятото

Ейми Шумър разкри, че имала трихотиломания

Звездата неведнъж е споделяла, че за нея смехът е най-доброто лекарство за човека. Тя е на мнение, че ако човек се смее независимо от това какво му се случва, всичко ще бъде наред.

Освен над своите стендъп комедии на различни места, актрисата се е фокусирала върху отглеждането на своя 3-годишен син Джийн. Момченцето има специални образователни потребности.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари