IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Трогателно: Деми Мур с грижа за Брус Уилис

4 май 2023 08 40

Актрисата сложи филмовата си кариера на втори план

Снимка: БГНЕС

Въпреки факта, че Деми Мур и Брус Уилис се разделиха през 1998 г., те все още общуват и се подкрепят. Актрисата се грижи за бившия си съпруг след тежката му диагноза. Уилис беше диагностициран с фронтотемпорална деменция.

Деми е толкова добра към бившия съпруг, че дори се отказа от актьорската си кариера заради него. Източник каза пред Radar Online, че звездата е готова да направи всичко необходимо, за да поддържа Брус щастлив в последните му години. Сега Мур активно помага на настоящата съпруга на Уилис, Ема Хеминг.

„Ема е благодарна, че има Деми наоколо. Беше невероятно трудно за нея да се справи с грижите за Брус, двете им малки дъщери и скръбта, която изпитва. Деми се намеси, за да се увери, че всеки празник, рожден ден и всякакви срещи са възможно най-забавни“, каза вътрешният човек.

Близки до звездата от „Умирай трудно“ отдавна са забелязали, че актьорът има здравословни проблеми и са положили всички усилия да разберат точната диагноза.

„Отне години, за да получим отговор какво се случва с Брус. Само преди месеци стана ясно каква точно е диагнозата и сега семейството трябва да приеме болестта му. Беше много дълго пътуване. Няма да стане по-лесно, но те са благодарни, че се имат“, добави източникът.

Ема и Деми са в много добри отношения и от известно време отбелязват празници на фамилията заедно. Още един добър повод около тях се случи съвсем скоро, след като 34-годишната дъщеря на Мур у Уилис – Румър стана майка. Тя роди на 18 април момиченце, което кръсти Лоуета Айсли Томас Уилис.

Щастливата новина бе съобщена в социалните мрежи, а поздравления Румър получи както от майка си Деми, така и от съпругата на баща си – Ема.

Лоуета е и първото внуче за Деми Мур и Брус Уилис, които бяха женени от 1987 до 2000 година. Те имат още две дъщери – Талула и Скаут.

Уилис има от настоящата си жена – Ема Хенинг още две момичета – Евелин и Мейбъл.

За още новини от света на звездите, киното и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

КоментариКоментари