IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Отлагат скандалните мемоари на Бритни Спиърс

10 май 2023 08 40

Много звезди се оказали нервни от честността на певицата

Снимка: БГНЕС

Бритни Спиърс се готви да представи автобиография за 13-годишното си прекарване под грижите на баща си и стопирането на музикалната ѝ кариера.

Въпреки това, както стана известно наскоро, издателството Simon & Schuster реши да спре издаването на скандалните мемоари поради опасения относно споменаването на някои звездни личности.

Според издателите са получени няколко жалби, адресирани до редакцията наведнъж. Адвокатите на Simon & Schuster в момента преговарят с екипа си как правилно да публикуват книгата. Съобщава се, че литературното произведение е трябвало да се появи на витрините на книжарниците през есента, но сега няма да излезе на пазара до края на 2023 г.

„Бритни е брутално честна в книгата – и е известно, че имаме много нервни звезди. Строго формулирани юридически писма бяха изпратени до издателите от хора, които познават Бритни и които се страхуват от това, което тя е написала“, каза вътрешен редактор.

Между другото, цената на сделката, която Бритни Спиърс сключи с издателя, се оценява на 15 милиона долара. Подобен договор го прави най-скъпата издателска сделка в историята след тази на Барак и Мишел Обама.

Бритни неведнъж се опитваше да се спаси от опеката на своя баща Джейми. Певицата не е в добри отношения със семейството си. В момента тя е в брак със Сам Асгари, а миналия месец се заговори, че между двамата има проблеми, след като звездата отпътува за Хаваите без половинката си. За сметка на това тя избра да е в компанията на мениджъра си Кейд Хъдсън.

При пристигането си в Лос Анджелис фоторепортери заснеха Бритни да слиза от самолета с големи плюшени мечета в ръце и без брачна халка, но по-късно звездата се появи с пръстена и отрече да има проблеми в брака си.

За още новини от света на звездите, киното и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

КоментариКоментари