IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Синът на Шон Пен и дъщерята на Розана Аркет потвърдиха романа си

9 май 2023 15 00

Влюбените актьори са на романтична почивка в Рим

Getty Images

Getty Images

Синът на Шон Пен и Робин Райт – Хопър и дъщерята на Розана Аркет – Зоуи потвърдиха романса си, като се оставиха да бъдат снимани от папараците, докато се разхождаха влюбено из италианската столица Рим, където двамата снимаха заедно своя филм от 2022 г. „Знаци на любовта“.

На кадрите се вижда как влюбените гълъбчета Хопър Пен и Зоуи Сайдъл се целуват нежно, държат се за ръце и се смеят щастливо, докато споделят храна, пазаруват и разглеждат забележителностите около тях. И 29-годишният Хопър, и 28-годишната Зоуи се опитват да пробият в голямото кино, подобно на своите родители, като междувременно явно са открили и любовта.

Неотдавна Хопър сподели в интервю за списание People, че Шон е бил доста „строг“ с него, когато е растял. „Винаги се забърквах в неприятности“, обясни той, добавяйки, че е имал доста пререкания с известния си баща.

Все пак Хопър издаде, че 62-годишният носител на „Оскар“ доста се е успокоил в последно време и към днешна дата отношенията им са много по-гладки. През 2018-а Хопър беше задържан за притежание на наркотици, а на следващата година той разкри пред списание ES, че е водил дълга битка със зависимостта си към метамфетамините.

„Баща ми ме принуди да вляза в клиника да се лекувам. Просто един ден се събудих в болницата, а баща ми каза: „Избирай – или рехабилитация, или пейка в автобуса?““, спомни си Хопър. „Слава Богу, че се измъкнах от това пристрастяване, защото това беше най-лошият момент в живота ми.“

Шон и бившата му съпруга Робин Райт също са родители на една дъщеря – Дилън Пен, която е на 32 години и също се изявява като актриса. Шон участва и с двете си деца във филма от 2021 г. „Flag Day“, докато Дилън участва заедно с брат си и настоящата му приятелка в „Знаци на любовта“ (Signs of Love).

Освен това Хопър си партнира с майката на Зоуи – Розана във филма от 2020 г. Puppy Love, в който 63-годишната сестра на Патриша и Дейвид Аркет играе негова майка. „Обичам и майката, и бащата на Хопър и ето тази възможност да работя с тяхното дете“, каза Аркет пред San Francisco Examiner през 2021 г. „Наистина ми хареса да работя с него като актьор. Той е истински и е много чист, просто е себе си.“

Хопър, от своя страна, призна, че е бил „силно влюбен в“ майката на сегашното си гадже, когато е бил „малко момче“. Зоуи е единственото дете на Розана, което тя споделя с бившия си съпруг Джон Сидел.

За още новини от света на киното и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари