IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Арнолд за аферата, която провали брака му: Ще живея с това до края на дните си

12 май 2023 10 40

Шварценегер проговори за болката, която е причинил на Мария Шрайвър и децата им

Getty Images

Getty Images

Арнолд Шварценегер отвори старите рани и се разкая публично за „болката“, която е причинил на бившата си съпруга Мария Шрайвър и четирите им деца. Припомняме ви, че бракът на холивудския екшън герой приключи след като дългогодишната му афера със семейната икономка, от която има и дете, беше разкрита.

Животът и кариерата на родения в Австрия Шварценегер са наистина забележителни. Той се превръща от успешен културист и носител на титлата „Мистър Вселена“ в холивудска звезда, а по-късно става и губернатор на щата Калифорния. Въпреки това Арнолд вероятно ще бъде запомнен от много хора най-вече със скандалния си развод с племенницата на Джон Кенеди – журналистката Мария Шрайвър или по-скоро с обстоятелствата около него.

През 2011 г. беше разкрито, че Арнолд е имал 15-годишна тайна връзка с домашната си прислужница Милдред, която дори му ражда син – Джоузеф Баена. Именно тази афера слага край на брака му с Мария, от която 75-годишният актьор има четири, вече големи деца – Катрин (33), Кристина (31), Патрик (29) и Кристофър (25). Сега обаче, звездата преразглежда този момент от живота си в документален филм на Netflix от три части, чиято премиера е на 7 юни.

В рекламно видео, публикувано в сряда, Шварценегер припомня най-големия скандал в личния си живот с думите: „Хората ще помнят моите успехи, но ще помнят и тези провали“. Той добавя: „Беше много трудно за брака ми, за връзката ми с децата. Причиних много болка на семейството си и ще трябва да живея с мисълта за това до края на живота си.“

Изневерите на Арнолд с Милдред Баена често са се случвали в дома на семейството, докато Шрайвър е пътувала по работа или е имала ангажименти покрай четирите им деца. Най-любопитното в случая е, че Кристофър и Джоузеф са родени само с пет дни разлика през 1997 г., което означава, че съпругата и любовницата на Шварценегер са били бременни по едно и също време.

Откритието, че Джоузеф всъщност е син на Шварценегер, става факт, чак когато момчето е на около седем или осем години. „Просто ми се стори, че има нещо нередно и че той започва да прилича на мен“, каза бившият губернатор на Калифорния в предаването „60 Minutes“ през 2012 г.

След въпросното разкритие Арнолд започва да се грижи финансово за Джоузеф, а родената в Гватемала Милдред продължава да работи в дома му като домашна помощница на Шрайвър. Мария решава да се изправи срещу тогавашния си съпруг, едва след като той напуска поста си като губернатор през 2011 г. и мрачната му тайна става достояние на медиите. Чак тогава Шрайвър събира сили да попита директно мъжа си нещо, в което се е съмнявала от дълго време, а именно дали Джоузеф е негов син. След положителния отговор на Шварценегер, тя слага край на 25-годишната им връзка, но разводът на двамата е финализиран 10 години по-късно през 2021 г.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Joseph Baena (@joebaena)

Шварценегер документира историята на живота си в мемоари от 2012 г., Total Recall: My Unbelievably True Life Story, но се надяваме, че документалният филм на Netflix ще хвърли нова светлина върху травмата, която той причинява на семейството си.

Факт е, че до ден днешен четирите деца на Арнолд от брака му с Мария не поддържат никакви отношения с извънбрачния му син Джоузеф, който иначе успешно тръгна по стъпките на баща си и по отношение на културизма, и по отношение на работата си в шоубизнеса.

За още новини от света на киното и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари