IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

След проваления опит за развод – Силвестър Сталоун и Дженифър Флавин заедно на червения килим

12 май 2023 17 40

Двамата присъстваха на премиерата на новото си риалити предаване

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Силвестър Сталоун и Дженифър Флавин очевидно са изгладили всички недоразумения помежду си и вече са по-сплотени и влюбени от преди.

76-годишният актьор и 54-годишната му съпруга присъстваха заедно на премиерата на риалити предаването им „Семейство Сталоун“, организирана в известен ресторант в Ню Йорк. Това е първа светска проява за двамата, след като те оттеглиха подадените документи за развод преди осем месеца. През август миналата година Флавин реши да поиска прекратяване на брака си след 25 години заедно. Тогава се заговори, че Сталоун е харчил семейните пари безразборно, което вбесило Дженифър и тя е поискала да го напусне.

Силвестър Сталоун,

Снимка: Getty Images

Все пак двамата успяха да закърпят отношенията си, като само месец по-късно заявиха, че прекратяват опита за развод и започват отново да градят семейството си. Актьорът от „Роки“ бе категоричен, че обича съпругата си и трите им дъщери, като обеща, че ще направи всичко възможно, за да ги задържи до себе си и да им покаже колко много ги обича и ги цени.

В момента животът на семейство Сталоун ще може да бъде наблюдаван от целия свят, по примера на рода Кардашян. Риалити предаването ще бъде от осем епизода и ще проследи ежедневието на един от най-известните актьори на нашето поколение и на неговото семейство. Първият поглед беше показан по време на Супербоул през февруари. В краткия клип видяхме как Сталоун и трите му дъщери София, Скарлет и Систин се изкачват по „планината на забавлението“.

„Добре, тази планина има три лица. Северно лице, южно лице и лицето на Силвестър Сталоун“, се казва във видеото, а кадърът е насочен към парче камък, което буквално е издялано във формата на лицето на актьора.

Силвестър Сталоун,

Силвестър Сталоун и любимите му жени. Снимка: Getty Images

В интервю в края на 2022 година Сталоун заяви, че семейното му риалити предаване ще шокира публиката и въобще не е това, което всеки си мисли. По думите му, моментът е напълно подходящ да разбере дали става за тази работа и дали има нужда от риалити предаване за живота си. Актьорът допълни, че семейството е най-ценното нещо за него и сега е ред на любимите му жени да бъдат пред камера и да получат своите 15 минути слава.

„Няма да бъда тук завинаги, така че започвам да бъда готин, което означава, че трябва да се съобразявам с доста неща. Но си заслужава“, каза Сталоун.

Разводът остава в миналото – Силвестър Сталоун и Дженифър са по-силни от всякога

Силвестър Сталоун критикува слухове, свързани с развода му

Силвестър Сталоун на 75: Невероятното ми семейство е най-хубавият подарък

Пред Hollywood Reporter той разкри, че проблемите в брака му с Дженифър Флавин ще бъдат една от централните теми в предаването. „Понякога поставям работата пред семейството си и това е колосална грешка, която няма да се повтори“, обеща Слай през ноември миналата година. Допълва, че вече е осъзнал напълно колко крехка може да бъде една връзка, затова ще направи всичко възможно да задържи своята.

„Семейство Сталоун“ ще направи своята премиера на 17 май по Paramount+.

За още новини от света на звездите, киното и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

КоментариКоментари