IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Клои Кардашян глези сина си с количка на Dior

17 май 2023 17 50

Критикуват я заради скъпата маркова покупка

БГНЕС

БГНЕС

Клои Кардашян подразни феновете си, показвайки количката, с която разхожда своя син. Споделяйки няколко снимки и видеа с малкия Тейтъм, тя разкри, че е заложила на дизайнерски модел. При това не какъв да е, а струващ близо 5 хиляди долара.

Веднага след като сподели история в Instagram с лъскавата количка на Dior, в социалните мрежи се появиха най-различни коментари за нейния избор.

Тъмносинята количка с типичния принт за бранда е с кожена дръжка и обръщащ се корпус. Разполага и с други функции, благодарение на които нейната цена е бомбастична.

9-месечният син на Клои и Тристан Томпсън, който досега не бе показван, рита с крачета и гука, докато майка му го бута. На кадрите се вижда как по-голямото дете на двойката – Тру бута дизайнерската количка.

И Кайли Дженър е с количка за милиони

Както може би се досещате, много майки изразиха възмущението си, че Клои не дава добър пример, хвалейки се със скъпата покупка за момченцето. Тя и нейните сестри от известния клан Кардашян не пестят средства за своите деца. И неведнъж демонстрират, че те носят маркови дрехи, обувки и аксесоари като пълноправни възрастни.

От риалити телевизия в хорър история – Ким Кардашян влиза в „Зловеща семейна история“

Ким Кардашян се пусна с по-малко грим, феновете ликуват: Имам си самочувствие!

Кайли Дженър и дъщеря ѝ Сторми се премениха в сходни тоалети

Кайли Дженър, чиито деца – Сторми и Айър, са на възрастта на тези на Клои, също демонстрира, че ползва количка на Dior. И се предполага, че зад това стои солиден договор за реклама, благодарение на което те печелят.

В края на април по-голямото дете на Клои Кардашян стана на 5. По този повод тя поръча пищна украса и аниматори за детето – нещо, което също не се възприе добре от някои нейни последователи. Тогава детенцето бе забелязано с бижута на врата и ръцете, струващи цяло състояние. Освен това бе с лек грим.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари